5 maanden cel voor ex-PVV’er

Jawel jongens en meisjes van de PVV ik zou het er ook NIET bij kunnen zetten maar we moeten natuurlijk wel gewoon eerlijk blijven. Daniël van der Stoep is vandaag veroordeeld wegens poging tot ontucht met minderjarige meisjes. De rechtbank in Den Haag heeft hem, voormalig Europarlementariër voor de PVV en destijds rechterhand van Hero (D)Brinkman (alias de Rambo van de Bellamybuurt), veroordeeld tot vijf maanden celstraf.

Daarvan zijn helaas nog drie maanden voorwaardelijk ook. Maar wat verwacht je nou helemaal van die D66 rechters in dit land? Van der Stoep kreeg daarnaast een taakstraf van 240 uur opgelegd. De oud-politicus bood kinderen (tussen de 14 en 16 jaar oud) cadeaus, geld en drugs (cocaïne) aan in ruil voor seksuele handelingen. De meisjes weigerden. Dit speelde overigens in de periode van 2012 tot 2014 maar dit terzijde. De zaak kwam aan het rollen nadat de vader van een van de meisjes pikante berichten van Van der S. op de telefoon van zijn dochter vond en aangifte deed.

Vervolg op: Is het erger als een ex-PVVer het doet?

 

5 reacties

 1. Ook Ex CDA, dat had ik verleden keer toch al uitgelegd. Kun je dat even toevoegen meneer Super of blijf je liever minder super.

  1. Oh ja, ook ex-CDA tot 2006 en daarna PEEVEEVEE!!!

   1. @Verbraak · ·

    En daarna artikel 50 er ontbreekt heel wat in je niet zo super objectieve stukje.

   2. Het is EX dus niet meer Een EX maagd is ook geen maagd meer.

  2. ‘Dit speelde overigens in de periode van 2012 tot 2014 maar dit terzijde.’

   Toen was hij al lang en breed uit de PVV gedonderd. Hoezo terzijde?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s