Kerstversiering zoals het hoort

Sinterklaas is al een paar dagen opgesodemieterd. De laatste chocoladeletters zijn aan de hond gevoerd en de gewenste cadeaus staan inmiddels keurig op Marktplaats. Tijd dus om het rijtjeshuis een beetje op te leuken met kerstversiering. Een boom, een échte boom natuurlijk, zodat vanaf 20 december door heel je huis naalden hebt liggen, een paar ballen erin, wat glinsterende slierten en een snoer met lampjes, die ieder jaar opnieuw niet uit de knoop te krijgen is. Verder nog een houten ster in de vensterbank, want het had toch ook iets met Israël te maken en de creatievelingen onder ons hangen ook nog eens alle gekregen kerstkaarten met een lint aan de deur. Gezellig, of wat de fuck het dan ook moet voorstellen. Maar het kan ook anders. Geen kitscherige 13 in een dozijn versiering van de Blokker, maar een waar spektakel. Bekijk onderstaand filmpje om te begrijpen waar het echt om draait met kerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s