De ratten verlaten het schip

De Teevendeal begint steeds meer op een bloedbad te lijken binnen de VVD. Mooi om te zien dat het constant elkaars rug dekken tegen ze begint te werken. Na de uiterst competente Opstelten en stoere crimefighter Teeven mag nu ook de kamervoorzitter haar spullen pakken. Had ze al veel eerder moeten doen bijvoorbeeld na het niet ingrijpen toen Wilders weer eens vol op zijn orgel ging. Je volksvertegenwoordiging voor nep parlement laten uitmaken door de grootste clown die ooit op het Binnenhof heeft rondgelopen is een voorzitter onwaardig.

De directe aanleiding voor het vertrek van van Miltenburg is de brief van de klokkenluider die ze vernietigde maar bovendien de onderzoekscommissie van die brief niet op de hoogte stelde. Dat is in feite partijpolitiek bedrijven als voorzitter. Foei, dat mag niet maar deed ze wel vaker. En nu? Nou niks dus eigenlijk, er komt gewoon een andere voorzitter en de patjepeeërs van de VVD blijven gewoon elkaars stinkende zaakjes in de doofpot doen als ze daar de kans voor krijgen. Waarschijnlijk zal Khadja Arib(Pvda) van Miltenburg opvolgen. En zal Wilders van nijd in zijn broek plassen vanwege haar dubbele nationaliteit.

https://twitter.com/AnouchkavM/status/675708833025662977

een reactie

 1. Moslim burgemeester op Rotterdam na vertrek Opstelten, nu moslim Kamer voorzitter. Over 10 jaar krijgen we burgemeesters en politici die lid zijn van een internationaal erkende satanisten sekte.

  Och, moslim is natuurlijk minder erg dan Katholiek.
  Katholieke ambtenaren zijn hier per wet verboden, maar tegen moslims is nooit een wet uitgevaardigd.

  Dit land is verloren.
  Autochtone kinderen werden ontvoerd door de kinderbescherming, slechts ouders die toon gaven van ernstige corruptie en collaboratie met de politieke correctheid van het alomtegenwoordige fascisme, mochten hun kinderen opvoeden.

  De hele bevolking geïndoctrineerd, de Katholieke hebben hun wraak voor Willem de Zwijger.
  Lange Frans doet er nog een schepje bovenop.
  De pedofilie priesters, bisschoppen en kardinalen is iedereen al lang weer vergeten.
  Alles in de doofpot.

  Het Lange Frans theater houdt de gemoederen bezig, de PVV verzuiling voedt de haat van de hypocriet, de kinderen zijn de dupe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s