de rattenvanger van Hamelen

En opnieuw is er een aanhanger van de PVV in opspraak. Europarlementariër Marcel de Graaff besloot te stemmen voor Marine Le Pen, omdat anders haar stem verloren zou gaan. Ja, daar moet je als fatsoenlijk mens natuurlijk niet aan denken. Waarom hij dat alleen voor haar deed is mij niet helemaal duidelijk. Als je dan toch bezig bent doe het dan gewoon voor iedereen die afwezig is en waarvan je het vermoeden hebt dat die ook weleens voor zou kunnen zijn.

Maar ja, PVV, dus halfbakken oplossing die ook nog eens niet mag. 1500 euro boete mogen de financiers van Wilders vanuit Israël ophoesten. Neem hier nog eens het treiteren van vluchtelingen door PVV coryfee Marjolein Faber bij. U weet wel die van eigen kroost eerst. Vooral als er websites gemaakt moeten worden van ons belastinggeld. En natuurlijk kennen we haar van buitengewoon originele acties als ons parlement nep noemen. Of anders wel van haar bizarre Twitter actie om het kookavondje voor het vluchtelingen te verstieren. Zomaar even een greep uit wat PVV taferelen van de afgelopen weken. Maar we weten inmiddels best dat Greet gewoon live katten gaan staan villen op tv en zijn aanhangers van geen kwaad willen horen. Een soort moderne Rattenvanger van Hamelen maar dan anders of zoiets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s