Geen #Opvliegersop1 maar #Svenop1!

De grote schare trouwe luisteraars van #Opvliegersop1 is uiteraard nog een beetje in shock na de mededeling van grondlegger Erik de Vlieger dat hij per half januari gaat stoppen met de presentatie van zijn zondagnachtspeeltje. Een zondagnachtspeeltje dat overigens enkel en alleen door de prettig gestoorde host Erik de Vliegééééér het grootste radiosucces ooit is geworden van PowNed. Hiervoor dank Erik, deze insomniatrooper begint iedere werkweek weer vol energie dankzij jouw onderhoudend en informatief programma waar de gasten zichzelf mogen zijn. Een roestvrijstalen format.

Gelukkig ben je naast een goeie host ook een uitstekende talentscout. Uit de kweekvijver van IWIH heb je onze @SvennusMax opgevist en gepresenteerd als je opvolger. Wij van IWIH onderschrijven dat ten zeerste. Wel hebben we in de wandelgangen opgevangen dat er binnen PowNed lieden zijn die twijfelen aan jouw talent als talentscout. Onbegrijpelijk, maar wel passend in de cultuur van de NPO, waar kwaliteit standaard ten koste gaat van vriendjespolitiek en persoonlijke belangen. Wij van IWIH roepen bij deze dan ook alle luisteraars op om de directie van PowNed te overtuigen van het gelijk van @EWdeVlieger. Er is slechts  één waardig opvolger van Erik de Vlieger zijn #Opvliegersop1, daarom gebruiken wij vanaf nu:

#svenop1

Luister hier #Opvliegersop1 / #Svenop1 van 21/12/2015 terug:

(terugluisterpopup)

3 reacties

  1. #Svenop1

  2. Svennie!!!

  3. Powned heeft een ledenraad, daar moet Svennusmax gezien zijn ava iets mee kunnen doen.
    (de honden er op af sturen, desnoods).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s