Kerstgedachte: doe iets voor een vluchteling #IWIHveiling

In het uiterste zuiden van het land heeft een groepje dik betaalde plaatjesdraaiers zichzelf weer eens opgesloten in het Glazen Huis. Onder het mom van het goede doel maar voornamelijk ter meeerdere eer en glorie van het eigen ego. Dit alles staat weer onder leiding van Geef-gul-Führer Eric Corton. Alleen al het feit dat Eric Corton mee doet is al een uitstekende legitieme reden om pertinent tégen Serious Request te zijn.

U hoort het al, de meeste redactieleden van IWIH hebben nou niet echt een hoge pet op van deze poppenkast. Aangezien wij de beroerdste niet zijn en ook graag een steentje willen bijdragen in deze donkere dagen voor de kerst introduceren wij een veel beter en eerlijker alternatief: de #IWIHveiling.

Wij hebben bij onze lokale Japanner een aantal vluchtelingengoodie pakketen op de kop getikt. Drie verschillende must have goodies voor de vluchtelingen. Het concept is simpel. U doet een bod op een product. Wij sturen het product naar u toe indien u de hoogste bieder bent. De opbrengsten* gaan naar een goed doel en met het product kunt u vervolgens weer een lokale vluchteling blij maken. Oftewel een win-win situatie.

De opbrengsten* van deze veiling gaan naar de stichting Sociale Culturele Aanpak Minderheden. Deze stichting zet zich geheel belangeloos in voor alle minderheden in het land. Denk aan vluchtelingen, feministen, moslims (nog steeds een minderheid!), homoseksuele, roodharigen, werkloze huisvrouwen met een nietszeggend dertien in een dozijn gedichtenblog etc. De stichting plant culturele uitjes in den landen zoals nachtelijk nordic walking door de binnenstad, onderwaterbowlen en zwemmen met zwanen tijdens het broedseizoen. Dit alles met als doel de minderheden in contact te brengen met de meerderheid.

Bent u al enthousiast? Hieronder onze catalogus. Let op de minimum prijzen!

Een echte Twinkle tent voor buiten.
Leuk design voor de kinderen.
Van plastic dus extra warm tijdens de winternachten.
Wir schaffen das vanaf EUR 250.
twinkle-tent-1

Hippe Hello Kitty duikpak.
Gagarandeerd waterdicht.
Ideaal voor de gevaarlijke boottochtjes.
Wir schaffen das vanaf EUR 750.
hello-kitty-dry-suit

Huis en haard achtergelaten?
Een katoenen nepvrouw kan uitkomst bieden.
Gegarandeerd plezier tijdens de nachtelijke eenzame uurtjes.
Wir schaffen das vanaf EUR 1000.
bib-lab-japanese-cotton-wife-cushion-1

Doe ook iets voor een vluchteling en bied mee. Beperkte voorraad. OP = OP

*Van de totale opbrengsten gaat 45% naar de webmaster van Ikwasharen.nl ten behoeve van het onderhouden van de website en tevens voor het gebruik van promotionele doeleinden van onze veiling. De resterende 55% vloeit rechtstreeks door naar de stichting Sociale Culturele Aanpak Minderheden (SCAM).

2 reacties

  1. Wat hartverwarmend dat je aan ons denkt! Met een #fijnekerst van huisvrouwengedichtenblog http://www.dedaglijksespiegel.nl

  2. Diaan. De kerstgedachte is uw medemens te helpen daar waar mogelijk. Het zijn er misschien niet veel maar elke extra bezoeker is mooi mee genomen toch?

    Fijne dagen en verder hartjes voor jullie.

    Met een #fijnekerst van het fatsoens epicentrum http://www.ikwasinharen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s