#IWIH heeft ruimte voor nieuw schrijftalent

Ben jij in het bezit van een goed stel hersens, beheers jij de Nederlandse taal tot in de …, ben jij op de hoogte van wat er in de wereld en op internet gebeurt, kennen Twitter en of Facebook geen geheimen voor jou en zou je het leuk vinden om voor ikwasinharen.nl te schrijven? Dan is IWIH op zoek naar jou! Een aantal schrijvers heeft ruimte gemaakt voor nieuw talent en is vertrokken. Ikwasinharen.nl had deze maand zo’n 63.000 unieke bezoekers, dus je schrijfsels blijven niet onopgemerkt. Om de kwaliteit van ikwasinharen.nl te waarborgen, hebben we wel een paar soepele eisen, waar af en toe vanaf geweken mag worden. Je post wekelijks of tweewekelijks minimaal een stukje. Je zorgt ervoor dat jouw stukken goed onderbouwd zijn, zodat ons kritische publiek je niet onderuit kan halen en je houdt het schrijven uit principe langer vol dan 2 maanden, zodat we niet weer op zoek hoeven naar nieuwe schrijvers. Dus ben jij scherp van pen, laat jij je niet zomaar onder tafel discussiëren en kun jij je vinden in de site ikwasinharen.nl, vul dan onderstaand formulier in en wie weet ben jij straks een legende op ikwasinharen.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s