Het einde van #IWIH

Dit is de allerlaatste post van 2015 op ikwasinharen.nl. Vanavond zitten we gezellig met vrienden en familie in de woonkamer. We proppen wat uitgedroogde oliebollen naar binnen, kijken iedere 3 minuten op de klok of het 12 uur is, we trekken nog een gezelschapsspelletje uit de kast om de tijd te doden, waarbij er altijd iemand eindigt met 2 dobbelstenen in zijn oogkassen en op het dobbelsteenslachtoffer na kijken we nog maar een keer naar Bert Visscher. Om 12 uur wensen we elkaar nog even gelukkig nieuwjaar, steken wat vuurwerk af, omdat we dat eigenlijk ieder jaar doen en gaan nog even op de bank zitten voor een laatste oliebol, omdat ze toch op moeten.

Om 3 geestdodende minuten van de gezellige avond af te pikken, bij deze een overzicht van afgelopen jaar. Ikwasinharen.nl is ontstaan op 29 januari 2015 als een reactie op de massale oproep om IWIH te blocken op Twitter. In de loop der tijd zijn er diverse schrijvers bijgekomen, met diverse politiek meningen, wat ikwasinharen.nl zo gekleurd maakt. Volgens IWIH is er niet 1 waarheid, maar zijn er verschillende waarheden, bekeken vanuit verschillende perspectieven. Op deze manier hoopt IWIH jullie zo af en toe anders tegen de zaken aan te laten kijken. Mensen die zich in anderen kunnen verplaatsen, zijn in staat hun mening te heroverwegen en respect op te brengen voor andermans mening.

Natuurlijk zijn niet alle even stukken goed, maar toch heeft ikwasinharen.nl wel een paar pareltjes afgeleverd. De 5 best gelezen stukken zijn:

5. Peter R. de Vries van ons netvlies! – (Svennusmax)

4. Quinsy Gario: een zwarte vlek – (Svennusmax)

3. Laatste Uppeet inzake @PeterRdeV – (Eric Lee)

2. Is de Nederlandse staat in oorlog met zijn eigen bevolking? – (Verbraak)

1. BREAKING: Asielzoekers doden zwanen – (IWIH)

IWIH kijkt zeer tevreden terug op afgelopen jaar en wil al zijn medeschrijvers ontzettend bedanken voor het op de kaart zetten van ikwasinharen.nl. Meer dan 100.000 bezoekers hebben de site 1 of (veel) meerdere keren bezocht. En we kunnen wel zeggen dat we inmiddels een naam hebben opgebouwd tussen de andere weblogs. IWIH hoopt dat jullie als lezer je hebben vermaakt, geërgerd of hebben verbaasd, maar dat ikwasinharen.nl jullie in ieder geval een aantal kostbare minuten van jullie drukke leven heeft afgepakt.

Voor 2016 geldt dat ikwasinharen.nl gewoon keihard doorgaat. IWIH hoopt een aantal nieuwe schrijftalenten aan te trekken, daar hij jammerlijk afscheid heeft moeten nemen van enkele schrijvers. IWIH is in gesprek met een bekend schrijver uit weblogland, wie al heel wat jaren meedraait, voor een column. IWIH kan helaas niet zeggen wie het is, maar je zou hem kunnen herkennen aan zijn vergiet. Verder hoopt IWIH een proefrit te mogen gaan maken met de nieuwe Ford Focus RS (Joehoe Ford NL!) en daar verslag van uit te mogen brengen. IWIH gaat jullie maandelijks voorzien van een stukje educatie op het gebied van architectuur. En we gaan de boel natuurlijk eens flink professionaliseren!

Ikwasinharen.nl wenst jullie namens alle schrijvers een gezellige avond met vrienden en familie en een fantastisch maar ook fatsoenlijk 2016 toe!

een reactie

  1. En jullie ook allemaal een geweldig 2016! Lol @ Retecool-vermelding. Hebben jullie trouwens geen reaguurder van het jaar vermelding net als GS? Ik kom wel in aanmerking vind ik zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s