Het is 2016!

Goedemorgen, -middag of -avond! IWIH ontwaakt langzaam uit een stevig coma. Het lijkt er op dat zijn lever de strijd tegen de alcohol toch ergens gaat winnen vandaag. IWIH gaat voorzichtig zitten en houdt zijn hoofd vast, alsof het er ieder moment af kan rollen. Hij staat op, loopt de trap af en ziet op tafel nog een fles Duvel staan, niet koud, maar wel goed genoeg om de kater weg te spoelen. Jawel, hij heeft oud-en-nieuw wederom overleefd. En IWIH wenst jullie vanaf zijn keukenstoel het beste jaar van je hele leven toe!

Inmiddels heeft IWIH al weer twee mensen gevonden, die hebben toegezegd te willen schrijven bij ikwasinharen.nl. De een zit politiek gezien extreem in het midden. De kans op ontsporen bij deze schrijver is dus vrijwel nihil, omdat alles binnen de brave grenzen van maatschappelijk gezien normaal wenselijk gedrag valt. De andere schrijver hebben we bij een demonstratie tegen AZC’s vandaan moeten halen. Meneer klom via een oude boom op het dak van het gemeentehuis om zich aldaar door een lichtkoepel midden in vergaderzaal te laten neerploffen. Gelukkig waren wij net op tijd met de brandweer om hem van het dak te plukken, nog voordat hij de lichtkoepel gesloopt had. Al met al is IWIH ontzettend blij dat hij zo snel nieuwe schrijvers heeft kunnen vinden.

Ikwasinharen.nl gaat er dan ook keihard tegenaan. Er komt een forum, waar jullie kunnen discussieren over alles wat je maar lief is, behalve de dingen die niet mogen. Het forum is nog niet klaar, maar je kunt je al wel inschrijven. Via de link IWIH-forum bovenaan de site kom je op het forum terecht. IWIH hoopt dat jullie het forum zullen gebruiken om de site te verbeteren of gewoon om wat dieper op onderwerpen in te gaan. En mochten jullie het toch weer verrotten om op een forum te gaan zitten, dan haalt IWIH het gewoon weer uit de lucht. Het ligt dus geheel aan jullie, als het mislukt!

IWIH zwalkt ondertussen richten het porselein en drinkt een aantal Duvels van gisteravond,  of -nacht weer achteruit. Hij pakt nog een Duvel om uitdroging te voorkomen. Uiteindelijk besluit IWIH terug naar bed te gaan. Tot na de kater!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s