Dagboek van een DJ-01

Vandaag heb ik eindelijk weer eens een optreden. Ditmaal op een middelbare school genaamd: De Regenboog.

Ik ben 2 weken bezig geweest om een vloeiende mix in elkaar te draaien. Alles moet vlekkeloos verlopen vanavond. Ik ben de hoofdact en de enige DJ van de avond.

Ik heb ook een rookmachine en een discobol meegenomen, zodat de aula van de school in een heuse discoruimte verandert.

Halverwege de avond komt een meisje uit de brugklas of ik ook ‘die nieuwe van Justin Bieber’ zou willen draaien. Ik heb haar beugel loeihard achter in haar strot geslagen. Zijn we nou helemaal besodemieterd? Wie is hier nu de DJ?

Om 22.00 uur gingen ineens alle lichten aan. Het feest was afgelopen en allerlei ouders kwamen hun kinderen halen. Ik deed net of ik gek was en bleef liedjes draaien. Ik heb niet voor niets zoveel voorbereiding getroffen.

Uiteindelijk ben ik door 2 conciërges van de school buitengezet. Het was een wild feest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s