VrijeNator

Hij is de man die op de achtergrond vooraan staat bij iedere AZC-demonstratie. Wanneer we bij hem op de koffie komen om te praten over een eventueel aanstelling als schrijver bij ikwasinharen.nl , betrappen we hem erop dat hij in de keuken “Nee, geen AZC, Nee, geen AZC” tegen zichzelf aan het scanderen is. Boven de bank hangt een statie portret van een hooggeblondeerde man met daarboven de tekst Partij voor de Vrijheid. In klein lijstje op de schouw staat de afbeeldingen van een blauwwitte meeuw. En dat zijn de twee enige elementen eigenlijk die afwijken van de voornamelijk donkergroene legerkledij en het zwarte (strengverboden red.) wapenarsenaal. Kortom we hebben hier met een vredelievende PVV-er te maken. Volgens eigen zeggen is hij de enige hoogopgeleide PVV-er van Nederland en wij geloven dat wel.

Als hij met de koffie terug komt de woonkamer, vraagt hij aan IWIH of hij suiker in de koffie wil. Om een beetje in de smaak te vallen, staat IWIH van zijn stoel op, slaat een hand op zijn borst een roept uit volle borst: “Minder, minder, minder.” De hoogopgeleide PVV-er kijkt IWIH een beetje wantrouwend aan alsof hij hem in de maling zit te nemen. Je hebt hem waarschijnlijk al herkend, en zo niet, hij is ook bekend als reaguurder bij Geenstijl.nl. IWIH heeft niemand minder dan VrijeNator binnen gehaald. Het centraal meldpunt discriminatie zal de bezetting wel verdubbelen vanaf nu. Het eerste stuk van Vrijenator verscheen gisteravond al op ikwasinharen.nl. IWIH wenst Vrijenator in ieder geval ontzettend veel schrijfplezier toe en jullie lezers veel leesplezier of zo.

(En binnen de 300 woorden, he!)

 

3 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Krijgen jullie alle afdankertjes van de PVV-jongerenvereniging of zo? Ik ben benieuwd hoelang deze het gaat volhouden.

    1. Is dat een uitdaging?

  2. Welkom, wij gaan het prima vinden samen vriend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s