Duitsland capituleert – Géén bescherming tegen criminele asielzoekers!

Het is een leugen, men wordt bedrogen, geheimzinnigheid op en top, we worden  gekalmeerd en gesust, als het gaat om een ​​gevoelig onderwerp wat steeds vaker aan het licht komt: strafbare feiten door onze “vluchtelingen”. Het woord vluchteling is juridisch een leugenachtige, misleidende term, want aan de ene kant, werden ze uitgenodigd door de bondskanselier van Duitsland (en Oostenrijk), direct uit de hele wereld en royaal naar het vermeende Luilekkerland! Aan de andere kant zijn ze ook nog via minstens 6 veilige landen ingevoerd naar Duitsland.
Beter, is dus als men spreekt van de armen en economische schipbreukelingen, die hoop hebben op een leven in de sociaal economische hangmat, Duitsland genaamd.

De Duitse regionale kranten melden dagelijks over inbraken, diefstallen, overvallen, drugsdelicten, verkrachting en seksuele intimidatie door hun asielpareltjes, maar nationale tv-stations en de officiële instanties zwijgen in alle toonaarden. Van de gewone politieman naar de recherche topman  – alle reageren met mooie woorden en gelijkwaardig zalvend op de vraag of strafbare feiten zijn gestegen als gevolg van deze vluchtelingen invasie, door te zeggen: “Het kan heel goed zijn dat er hier een daar wat kleine incidenten zijn, maar we kunnen geen stijgende criminaliteit bespeuren”.
Echt niet? Het is en blijft een bijzonder netelige kwestie dit onderwerp van asielzoekers en criminaliteit. Voor je het weet wordt je door policolor correct Duitsland -is hier in Nederland ook- verguisd als nazi of fascist. Benoemen van de feiten, hoe onwelgevallig ook, mag niet!

Hier een grabbelgreep uit de grabbelton, puntje van de ijsberg: Nieuwjaar, in centraal station van Keulen. Ongeveer 80 vrouwen werden door 1000 dronken Noord-Afrikanen en Arabieren, seksueel gemolesteerd en beroofd. De lijst gaat: verder, verder, verder, verder, verder, verder en verder. Alles op grote schaal en meerdere plaatsen tegelijk… Net als in Engeland (Rotherham) en Zweden.

Tegen deze wegkijkende policolor politiek correcte ratten wil ik zeggen: “slaap lekker en ik hoop dat uw dochters het u kunnen vergeven“. STERKTE!!!

► Lees ook: Jetzt geht’s los: in zeven dagen ongeveer 22.200 vluchtelingen naar Duitsland
► Lees ook: Stop de asieltsunami van vluchtelingen een win-win situatie
► Lees ook: De policoloristische multiculturele leefwereld

image

een reactie

 1. In Zuid Afrika is er al de volgende stap, het uitmoorden van alle blanken.

  Dankzij de dichtgetimmerde propaganda in Nederlandse media, weet u mogelijk niets van de Plaasmoorden.
  Afrikaners worden zelfs geweerd op Twitter in Nederland, om lekken er van te voorkomen.
  Gewoon een genocide bezig daar, genocide is ook het doel van de grote Islamitische gezinnen in Nederland.

  Israël en voormalig Joegoslavië hetzelfde, geheimhouding met daarna leugens om het niet op te laten vallen. Er zijn dagelijks aanslagen op Joden in Israël door Arabieren, Palestijnen, maar zelfs Israëlische media verzwijgen de meeste aanslagen.

  Immigranten is de juiste term.
  Opzettelijk hier heen gehaald, dankzij steekpenningen aan corrupte cliques in Den Haag, Provinciale Staten en Gemeenteraden.
  Men wil burgerrechten afbreken op alle niveaus.
  Armoede is gunstiger voor tirannie.
  Middenstand is ook afgebroken afgelopen 50 jaar, er zijn vele manieren om mensen afhankelijk te maken die worden ingezet.

  Verkiezingskandidaten worden geselecteerd, voordat ze op een verkiesbare plek komen. Kranten, radio en TV houden de campagnes, de Journalisten bepalen wie de verkiezingen wint.
  De meeste propaganda wordt verzorgd door het onderwijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s