Stukken van Watapatja allemaal offline!

Geachte lezers,

Vandaag kreeg de redactie van ikwasinharen.nl te horen dat ze daar verstandig konden zijn. Dit fantastische compliment kan het team van ikwasinharen.nl zich wel laten gevallen, door de stukken van onze ex-schrijver Watapatja allemaal offline te halen. Aangezien de redactie van IWIH graag verstandig over komt en het team kwaliteit hoog in het vandaal heeft, zal het team van IWIH hier uiteraard gehoor aan geven. Mochten jullie als lezers nog steeds stukken vinden van Watapatja, welke nog niet offline zijn gehaald (ja, dat kan dus ook niet anders), meld dit dan even in de comments.  Wij halen dan de stukken direct offline, zodat wij als een echt verstandige website zullen overkomen. Wij vertrouwen op jullie medewerking.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

De redactie

een reactie

  1. Geniaal! Maar ga mij nou niet vertellen dat yamadrama en watapatja één en dezelfde zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s