De policoloristische multiculturele leefwereld

Erger dan de schande van Keulen waren de reacties van de Multikultis nog nooit. Ten eerste, de dagenlange stilte van de media, dan de wegkijkende, onaangename ontroerende opmerkingen, die tot het eind doordrenkt waren van indoctrinatie en leugens. Ik richt me nu tot alle policoloristen des werelds. Het was simpelweg een geïmporteerde verkrachtings- en intimidatieorgie!

De recente aanvallen op de Duitse inheemse bevolking in onder andere Keulen zijn slechts het begin van de wreedheden. Het is vooralsnog het topje van de steeds groter wordende ijsberg. Vergeten we voor het gemak maar de hordes (1400) stelselmatige verkrachtingen van deze getintiërs in Rotherham (Engeland) of in het algemeen in Zweden. Want deze hordes aan verkrachtingen zijn een stevig fundament van deze alsmaar groter wordende berg.

De reacties van onze gevoelige maar oh zo wegkijkende medemensen die deze muzelmannen zo zielig vinden zijn niet mals. Benoemen dat het een tribalistische ‘vrouwvriendelijke’ grondslag heeft wat deze Noord-Afrikaanse arabisch sprekende vrouwenliefhebbers allemaal doen, mag niet. Nee, ook blanken verkrachten en roepen nare dingen tegen vrouwen krijgen we te horen.

Kees van Amstel, cabaretier, is een realist en had een sublieme discussie met Nederlands grootste policolorist Francisco van Jole. Waarbij hij flinke oorvijgen gaf aan YOLO: [luister hier] Ook Wierd Druk en wederom huillie-huillie Jole vlogen elkaar in de haren. Benoemen van feiten mag niet van YOLO!
Ook in Duitsland heeft men policoloristen met vergoelijkingen over deze criminele activiteiten. Én deze video wil ik u zeker niet onthouden hoe de Duitse overheid angstvallig kritische media bij de vluchtelingen weghoudt. Hadden we maar politici zoals in Koeweit. Die zijn tenminste duidelijk.

Kunnen we nu dan overeenstemmen dat we (nog steeds) niet weten wat we allemaal binnen gehaald hebben en dat we dit moeten stoppen! Verkrachtingen of heerlijke ongewenste orgies zijn niet de enige ASPECTEN die ons te wachten staan…..

► Lees ook: Duitsland capituleert – Géén bescherming tegen vluchtelingen!
► Lees ook: Jetzt geht’s los: in zeven dagen ongeveer 22.200 vluchtelingen naar Duitsland
► Lees ook: Stop de asieltsunami van vluchtelingen een win-win situatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s