Jetzt geht’s los: in zeven dagen meer dan 22.000 “vluchtelingen” in Duitsland

In de eerste zeven dagen van het nieuwe jaar zijn er al ruim 22.000 zogenaamde “vluchtelingen” in Duitsland aangekomen die eerder door verschillende veilige landen heen gereisd zijn. Indien deze trend zich voortzet, kunnen er in de hele maand januari 2016 tussen 80.000-100.000 vluchtelingen over de Duitse grens komen struinen. Ik bedoel vrij inreizen natuurlijk. Geëxtrapoleerd voor het eind van dit jaar zouden we ongeveer op 1 miljoen uitkomen met een verwachtte hyperbolisch effect tijdens de niet zo koude tot warmere maanden. Echter verwacht Frank-Jürgen Weise van de Groene, dat het maar 500.000 zullen worden. Politici en hun hoop verwachtingen… In 2015 verwachtten de heren en dames politici in Duitsland er ook maar 500.000, wat uiteindelijk in werkelijkheid ruimschoots verdubbeld werd.

Het zal er tamelijk krap worden in de Duitse Hanzesteden. Hoe zal die “één armlengte afstand” dan nog uitgevoerd kunnen worden? Tevens zal men in Duitsland ook deze vraag zich mogen afvragen: “Wie viele Antänzer sind darunter?

Dit wordt elke dag in plaats van “Wir schaffen das”, op deze manier, maand na maand en jaar na jaar: “Die schaffen uns!”

► Lees ook: De policoloristische multiculturele leefwereld
► Lees ook: Duitsland capituleert – Géén bescherming tegen vluchtelingen!
► Lees ook: Stop de asieltsunami van vluchtelingen een win-win situatie
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s