David Bowie

heroes

Hoi David,

En dan opeens ben je dood. Op zich niet heel vreemd. Iedereen gaat immers dood en er zijn ook heel veel mensen die dood gaan wanneer ze 69 zijn. In feite best wel een mooie leeftijd 69, hoewel ik bij dat getal toch wel iets andere associaties heb en jij zelf ook schat ik zomaar in.

Wanneer iemand mij vannacht wakker had gemaakt en had gezegd noem nu een nummer van David Bowie, eerlijk ik had er niet een geweten. Ik heb niks met je muziek, nooit gehad. Wanneer ik vandaag op Twitter diverse nummers voorbij zie komen denk ik, oh ja, zou best wel eens kunnen.

Dat je een legende bent staat vast, niet voor mij maar voor heel veel muziekliefhebbers. Misschien moet ik hier dan wel de conclusie uit trekken dat ik geen muziekliefhebber ben, of in ieder geval geen enorme muziekliefhebber. Dat is een ding dat we niet gemeen hebben. Wat we verder ook gemeen hebben is dat hij nooit in Haren is geweest. De kans dat jij er ooit gaat komen kunnen we stellen op nul. De kans dat ik er ga komen, geen idee. De volgende overeenkomst, jij hebt nooit geweten waar Haren ligt, ik heb het net gegoogled.

Kleine voorsprong voor mij.

De kans dat ik ooit een wereldhit ga maken is nul komma nul. Jij hebt er talloze gemaakt. De laatste schijnt de beste te zijn. Misschien moet ik hem zo toch maar eens gaan luisteren, om ook een klein beetje op de hoogte te zijn van je nog aardse bestaan.

David, het ga je goed daar boven. Dat zal echter wel goed komen want je verkeert daar inmiddels in een prima gezelschap. Geniet ervan.

Liefs Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s