Opinie [LONGREAD]: Goodbye Gutmensch, adieu!

Voor de onwetende, wat er gebeurd is een paar weken geleden in Parijs, Nieuwjaarsnacht in Keulen en vele andere steden in Duitsland of zelfs eerder, zoals Rotherham én wat er nog gaat gebeuren in onze regio in de nabije toekomst, daar worden we al ruim 10 jaar voor gewaarschuwd. Ook in real life praat ik er zelfs al vele jaren over. Ik ben enkele van mijn vroegere vrienden verloren in deze periode, met name die, die zich geestelijk en ideologisch niet verder dan 1 millimeter meer geëvolueerd hebben sinds hun jeugd. Ik liet me voor wat ik vertegenwoordigde, steeds maar weer beledigen en labellen met de afgrijselijkste bewoordingen en opnieuw kwam ik tegenover een front van onbegrip en afschuw te staan. In de radicale rode policor illusoire schijnwereld hebben kritische geesten, behalve als een schurk en/of zondebok, geen schijn van kans.

Autoritairen gutmenschen, die Israëliërs, Amerikanen, het liberalisme en de kapitalisten haten, wat ik immers niet doe, belabellen me vaak als rechts. Hoewel dit dom is en het me niet meer kan schelen, is en blijft het op de lange termijn vermoeiend. Vooral omdat deze mensen vaak belangrijke posities bekleden en geen remmingen hebben om ‘empirealisten‘, zoals ik, trachten te framen op wat voor wijze dan ook om me de mond te snoeren of zelfs bedreigen simpelweg omdat het in hun ziekelijke macht ligt. Het heeft me altijd verbaasd, met hoeveel eigen gerechtigheid en energie deze “tolerante” en “kosmopolitische” Gutmenschen andere schade willen berokken alleen omdat ze het er niet mee eens zijn.

Onlangs had een politicus een tekst waarin ik uitlegde dat de huidige Europese en vooral Nederlandse immigratiebeleid zal leiden tot chaos, geweld, terreur en eventueel oorlog, als paranoïde en racistisch betiteld. Dát is in onze verontreinigde politiek correcte maatschappij de maximumstraf die door een multiculturele flauwekul predikant kan worden opgelegd.

Een paar maanden later gebeurde de massamoorden in Parijs, en kort daarna de gewelddadige excessen in Keulen en vele andere steden in Duitsland. Niet dat ik trots erop ben om achteraf gelijk te hebben, men pocht ook niet met de voorspelling dat morgenvroeg gewoon de zon weer opkomt. Net zo zeker is het overigens ook dat het er veel slechter uit gaat zien voor Europa. Wacht maar af.

Om dit te weten, hoef je niet bijzonder slim, begaafd noch profetisch te zijn. Het enige wat men juist moet doen is zo onpartijdig mogelijk en zonder ideologische oogkleppen op voor socialisme, islamisme, fascisme, de geschiedenis van de islam en de actuele ontwikkelingen in het bijzonder in Azië, Afrika en Europa, te herkennen. Na herkennen komt simpelweg erkennen, zonder het te vergoelijken met zaken uit het verleden van de andere zijde. En dan alleen kun je adaptief genoeg zijn om er tegen te ageren en/of om mee om te gaan. Men moet de vele dogma’s die in onze maatschappij voor waarheden en feiten worden gesteld onderzoeken om zo de ondergeschikte mentaliteit te kunnen verwerpen. Dat doet geen pijn, het breidt zelfs je intellectuele horizon enorm uit.

Het zou, nadat de situatie in Europa volledig is gekanteld, geen Gutmensch meer de mogelijkheid geven om te zeggen dat hij van niets wist, niet kon voorzien en zo verder. Ja, zelfs een heleboel mensen hebben het al voorzien, zelfs als men geprobeerd heeft om deze realisten in diskrediet te brengen of om ze het zwijgen op te leggen en hen met gedrevenheid als idioten of nazi te poseren.
Als je je verlost van het intellectuele Gutmensch moeras, dan is het ook heel simpel, de bloedrode draad te herkennen uit de aantal individuele gevallen, lokale conflicten, aanslagen, opstanden, foltering, verkrachtingen en massamoorden in Europa en daarbuiten, die dan toch echt wel samen met de islam en het falend Westerse (immigratie)beleid te maken heeft. Je kunt dan heel duidelijk zien hoe het, als er maar geen dramatische ommekeer in de Europese politiek komt, zich zal voortgezetten. Maar dergelijke bevindingen ziet de Gutmensch als ernstig paranoïde of wat dan ook, maar dat is hun ons probleem.

Wie de Westerse waarden en manieren van leven wil verdedigen moet niet langer zijn tijd verdoen aan deze mensen. Zij worden immers geconsumeerd door culturele zelfhaat en wachten met vreugde af op hun eigen ondergang!

Eerder behaalde bloeddorstige “resultaten” in het verleden geven geen garantie in de toekomst. Echter het verleden blijft zich herhalen.
Dus leer van het verleden want er is maar één toekomst. Kiest u maar wat voor toekomst het wordt!

Sterkte & succes!!!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s