Angela

Angela,

Mevrouw Merkel vind ik persoonlijk wat ver gaan. Vrouwen onder elkaar denken immers niet zoals u denkt.
Zojuist hoorde ik op het nieuws dat er in Keulen meer dan 500 vrouwen zijn aangerand en/of verkracht. Ik vraag me werkelijk af of u enig idee is hoeveel dat is. Gemiddeld is dat twee jaar achter elkaar een keer per dag.

Geen idee of u het verhaal kent van de bonen in de pot staan die het aantal keren dat een vrouw seksuele gemeenschap heeft gedurende aan actieve seksuele leven. Waarschijnlijk niet. Ik kan u er namelijk van verzekeren dat het merendeel van de vrouwen deze 500 keer niet halen. En u doet  nu net of het allemaal niks voorstelt. Het zijn immers 500 verschillende vrouwen dus waar zeuren ze eigenlijk over. Dat betekent niet meer dan 1 keer per vrouw gedurende 1 nacht. Als je het zo bekijkt gaat het inderdaad nergens over. Ware het niet zo dat geen een van deze 500 vrouwen hierom gevraagd hebben. Dat ze zonder ook maar aangesproken te zijn op brute wijze zijn aangerand en verkracht.

Het gebeurt niet vaak dat ik mensen iets slechts, naars of vervelends toewens. Wel vraag ik me af hoe u zich zou voelen wanneer u tijdens een nacht 500 keer ….. Laat maar ik denk dat ik het antwoord wel weet en ik vermoed zomaar dat al deze 500 mannen nu niet meer binnen de grenzen van uw land zouden verkeren. Maar dat is slechts een wilde gok van een onnozele vrouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s