IWIH’s behandeling voor migraine

Geavanceerde medische zorg is soms voor IWIH hard nodig. De man krijgt soms migraine aanvallen van ons. Dus kozen wij als team een Afrikaanse methode om deze klachten aan te pakken. Bij wat google werk, na de zoveelste aanval, we wilden IWIH immers graag helpen, kwamen we bij deze strategie uit. Een medicijnman wellicht beter bekend onder onze politiek correcte brigade als “traditionele genezer”.

Veel westerlingen, en daar valt onze volgbrigade onder, zijn echter onwetend van de ware werking van traditionele genezers. Let op de geavanceerde technieken, medicijnen en de onschatbare hulp van deze medische ordelijke ingreep. Benodigdheden: wat genezend poeder, paar kolenschoppen van handen, mepcapaciteit en een volle bos takken met groene blaadjes. Wij van de redactie hebben dit tot 10x herhaald. Puur voor de zekerheid. Want zachte heelmeesters maken nu éénmaal stinkende wonden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s