Anouk

Hoi Anouk,

Gefeliciteerd met je zwangerschap, nummer zes, ik geef het je te doen. Niet zozeer het aantal, ik heb er zelf immers ook vier en ach twee, vier, zes, acht, op een gegeven moment maakt het niet zo veel meer uit. Voordeel is dat ze elkaar en daarmee ook zichzelf opvoeden, hetgeen jou weer meer tijd geeft voor het werken aan je carrière of eventueel naar het zoeken van een nieuwe gegadigde voor nazaat nummer zeven.

Want het is nogal wat hoor zes kinderen met, geen idee hoeveel vaders. Nou ja zolang je het zelf maar een beetje hebt bijgehouden. Dat is wel zo makkelijk straks met het verdelen van de kinderen tijdens de feestdagen, vakanties, moederdagen, oh nee die zijn allemaal aan jou voorbehouden en vader dagen.

Wat me meer zorgen baart is het kiezen van een passende naam. Waarschijnlijk omdat dit nogal een dingetje te zijn tegenwoordig. Hoe je kinderen nu heten, geen idee, boeit me ook niet echt, eerlijk gezegd. Maar probeer het een beetje gewoon te houden. Gooi er weer eens een Jan, Piet, Klaas, Gijs, Marie, Anna of desnoods Bartje tussendoor.

Maar geen Storm, Sterre, Maan, Venus, Mars, Rover, Rolls Royce, Katy Kee, Lola Lily, Lux, Goud, Zilver, Klim, Vlinder, Mus, De naam Qudt, hoorde ik vanmorgen, reden dat Lull ook wel snel van volgen. Dan is vervolgens het wachten op Fagina, Pick, Aanes en uiteraard Panda. De laatste zou zo maar een heel moderne naam kunnen worden in deze tijd van de zoekplaatjes.

Kies een naam dat wanneer je kind later in de kroeg staat niet achter de bar hoeven te duiken wanneer iemand roept “hé jij Lull, rondje?”, omdat dit nou net zijn naam blijkt te zijn. En als je er echt niet uitkomt dan noem je hem toch gewoon Marco.

Liefs Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s