Genoeg is genoeg!

remi

Dan zit je dus lekker achter je pc, net thuis van je werk, en lees je dat Geert het wel een goed idee lijkt om preventief ALLE mannelijke asielzoekers op te sluiten. Je denkt eerst nog: Huh? Lees ik dit nu goed? Maar ja hoor, het staat er echt. In eerste instantie denk je dan, ach laat maar lullen die mafkees. Heeft weer even aandacht nodig en na alle debiliteiten die hij al heeft geroepen valt het ook niet mee dat te overtreffen. Maar als je er nog eens goed over nadenkt dan is dit dus echt kwaadaardig politiek bedrijven. Het risico dat dit voor mij een herhaling van zetten wordt neem ik nu maar. Mannen op de vlucht voor oorlog en geweld allemaal wegzetten als testosteronbom. Dan loop je met die geblondeerde nepharses al maanden het hele debat te verzieken en dan ook nog dit. Iemand met een volstrekt normaal standpunt hierover durft dat al bijna niet meer te verkondigen en dus doe je er nog een schepje bovenop. Gewoon grotendeels onschuldige mensen opsluiten uit voorzorg.  Nadat jij de brand verder hebt opgestookt met je voortdurend stigmatiseren. Is het nou GODVERDOMME een keer genoeg? Pleur op met je eng-rechtse kut-aanhangers Geert. Ga in Egoïstenland wonen en daar schijt hebben aan alles wat op medemenselijkheid lijkt. Neem die “moet een piemel in” kliek van je mee en ga daar samen alles haten wat met Islam te maken heeft. Weer de hele groep BAM over één kam want de goeden moeten onder de kwaden lijden. Niet uit mijn naam Geert. En wat mag ik toch hopen dat jij en je halvezolen club zelf nog eens moeten vluchten. Liever vandaag nog dan morgen trouwens. En dat je dan net zoveel hardvochtigheid mag vinden als jij voor hen in petto hebt. Hufter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s