Hoi Wendy,

Hoi Wendy,

Gisteravond heb ik me laten overhalen om weer eens naar the Voice te kijken, dom en zonde van mijn tijd maar goed, beloofd is beloofd.
Omdat ik de kandidaten nou niet echt je van het vind, Dave is een leuke kroegzanger ergens ver weg verstopt in California en Brace is gewoon een mattie van Ali B. die er hoe dan ook door heen geloodst wordt. Nu geloof ik er sowieso al helemaal niks van dat die stemming eerlijk verloopt. Jullie laten gewoon een stel goedgelovigen voor de hoofdprijs een stuk of twintig keer bellen om er daarna zelf een uitslag bij te verzinnen die volgens jullie straks het beste bij de eindoverwinning past.
De enige die eerlijk en recht voor zijn raap haar mening geeft is Anouk, waarop Marco dan weer super beledigd reageert, met een hoe durft ze air. Goed dat je er mee stopt Marco, tijd voor wat een jurylid met de power en pit van Anouk.
Komen we bij Wendy. Wendy die er steeds slechter uit gaat zien. Nee natuurlijk snuift ze geen coke, van shake van je ook af alleen vertoon je toch wat symptomen waarbij ik denk, ik weet het niet. Als ik je ze naast Martijn zie staan die bruist van de energie er ondanks alle huiselijke ellende nog steeds uitziet als Hollands welvaren, groeien met twijfels toch wat meer. Uiteraard ga ik je hier nergens van beschuldigen, waarom zou ik ook het is jouw leven en wat je daar mee doet moet je zelf weten
Dat je over zeven jaar nog steeds de Voice presenteert lijkt me ook vrij voor de hand liggend. Je bent immers getrouwd met Erland en die is de baas.
Net zoals Linda nog jaren blijft want Linda is de zus van John. Alleen het verschil is dat Linda ook daadwerkelijk net even iets meer kan en iets beter presenteert.
Komen we bij Irene die op meer dan schandalige wijze door jouw echtgenoot de deur is gewezen. Na ruim 25 jaar trouwe dienst, goede programma’s, enorm veel inzet is het gewoon oprotten, opzouten, wat jij deed kan mijn vrouw ook.
De kans bestaat dus dat we nu nog meer Wendy te zien gaan krijgen. Niet dat jij daar aan kan doen, maar mocht het zo zijn dan zou ik toch wel Linda om haar Bourgondische dieet vragen, want de twijfels worden op deze manier alleen maar groter en nog een rechtszaak, Ik zou het niet doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s