Inzending gedichtenwedstrijd

Bij deze onze inzending voor de befaamde gedichtenwedstrijd van de dagelijkse spiegel. IWIH heeft geen idee waar hij zijn brouwsel achter kan laten en dus zullen ze van de dagelijkse spiegel het gedicht even zelf op moeten halen hier. Er zal wel weer eerlijk gestemd moeten worden en dus maakt ikwasinharen.nl bij voorbaat al geen kans. Maar het gaat ons om het literaire spel, niet om de klinkers.

 

Vertrouwde liefde

Wanneer ’s ochtends vroeg
de eerste schadelijke UV-straling
onze dampkring binnendringt
Zit ik soms al uren
wakker te staren naar jou
Jij bent de zin in mijn leven
jij geeft mij moed om door te gaan
Nog nooit liet jij mij in de steek
altijd een warm gevoel
Rouw, pijn en ellende
dankzij jou kon ik het allemaal dragen
Wij zijn onafscheidelijk geworden
waar ik ook naar toe ga
ik draag je altijd met mij mee
Ik veeg wat vocht uit je hals weg
en neem mijn eerste slok voor vandaag

een reactie

  1. Hoi fanclub van IWIH, morgen kunnen jullie allemaal stemmen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s