Hoi Wim Lex,

Beste Wim Lex,

Nog een paar weken en er gaat weer geskied worden door de hele familie. In Lech, zoals ieder jaar.

Maar weet je nog, 28 jaar geleden, in een klein Frans bergdorpje, waar je zonder paps en mams, echter wel met veel bewaking, samen met je studentenvereniging, helemaal werd vrijgelaten om te gaan skiën. Je kon je de hele week laten gaan.
In de stoeltjeslift met wie je zelf wilde. Geen verplichtingen.

Elke ochtend op het terrasje naast jouw en ons appartement aan de koffie met een chocoladecroissant, met daarbij standaard een knuffel voor mijn kleine man die inmiddels bijna 29 is.

Iedere avond in de plaatselijke disco en geen mens die er aan dacht om een foto van je te maken. De tijd van een selfie bestond, goddank voor jou, nog niet, hetgeen betekende dat je ruim een week compleet anoniem samen met je beste vrienden een feestje kon vieren. En genoten heb je.

Stel dat het deze vakantie was gebeurd of dat straks Amalia ook die kans krijgt. Waarschijnlijk zit er dan in elke stoeltje van welke willekeurige lift ook iemand gezellig foto’s te nemen om deze per direct door te mailen aan een of ander suf roddelblad.

Daarom vind ik het ook zo stoer van je dat je in de kerstvakantie onverstoorbaar met je meiden bij de Mac ging zitten. Je zou het vaker moeten doen. Kan jou het schelen. Je bent niet voor niks de “baas” van ons land en het is helemaal niet raar dat je dan zo af en toe gewoon lekker kan doen waar jij en je gezin je goed bij voelen. Zonder gezeik en gezeur. Zolang het maar wel een beetje binnen de perken bijkt want dat hekje om je vakantiehuis was  nou niet echt een heel strak plan.

Ik zou zeggen binnenkort met zijn allen naar de Kentucky Fried Chicken, alleen maar om scheve gezichten te voorkomen.

En als we daar dan toch zitten kan ik dan meteen een lintje aanvragen voor @hetismij68. Gewoon omdat ik dat aan haar heb beloofd.

Liefs Ingrid

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s