Bekende schrijver naar #IWIH

Zoals IWIH al heeft laten doorschemeren in zijn oudejaarspost is hij bezig met een fenomeen op internet. Gisteravond is IWIH een biertje met de heer Taart wezen drinken. Taart drinkt niet meer, maar hij wist wel in de stemming te blijven door benzine te snuiven en 14 paracetamols op te roken. “Goed voor de sinussen’, zo zei hij. Reuze gezellig samen aan de bar hangend en allebei geen idee hebbend wat de een van de ander verwacht, verbrak brak IWIH uiteindelijk de stilte en vroeg toen recht voor z’n raap of het de heer Taart leuk leek om tweewekelijks een column te schrijven voor IWIH. De heer Taart vond dit op zich wel een aardig idee, maar moest hier eerst eens goed over nadenken. Om dit kracht bij te zetten, gooide Taart een halve apotheek aan spullen naar binnen en zei hij niet veel later dat hij zonder zich vast te leggen, best af en toe een kort stukje voor onze site wil schrijven.

Op dit heugelijke feit hebben de heer Taart en IWIH natuurlijk weer uitgebreid geproost. IWIH met drie bier, Taart vrat een A4’tje op, dat gedrenkt was in een goedje waarvan we de naam niet eens kennen. Helaas ging dit ten koste van de kwaliteit van de conversatie en moesten de heer Taart en IWIH besluiten hun conversatie een volgende keer voort te zetten. De volgende wordt de inhoud van de columns besproken en op welke dagen de heer Taart zijn bijdrages gaat aanleveren. De weg naar huis heeft in IWIH’s brein nooit plaatsgevonden. IWIH houdt jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s