Beste lezer,

Beste lezer,

Sinds een week of twee schrijf ik af en toe een briefje aan een willekeurige Nederlander die op dat moment in het nieuws is of waar ik die dag toevallig aan moest denken.

Toen ik gevraagd werd gevraagd om met enige regelmaat iets te schrijven voor Ik was in Haren, waar ik overigens nog nooit geweest ben en naar alle waarschijnlijkheid ook nooit zal komen moest ik wel even denken waar ik dan in vredesnaam over zou willen schrijven.

Politiek is niet echt mijn ding. Niet dat het mij niet interesseert maar wanneer je je mening geeft krijg je of een bak stront over je heen of iedereen is het met je eens. Daarnaast ben ik geboren en getogen VVD-er. Dat is mij met de paplepel ingegoten en dat gaat ook nooit veranderen. Dat wil absoluut niet zeggen dat ik dit jaar VVD ga stemmen maar het staat wel vast dat ik in ieder geval nergens anders op stem. Hoogstens op mezelf en aangezien ik niet mee doe aan de verkiezingen ben ik dit jaar snel klaar.

Maar wat dan, de toestand in de wereld, rampen, ongelukken, gezinsdrama’s, verslaafden, tv-programma’s. Eerlijk gezegd. Geen idee.

Tot gistermiddag, ik zat een beetje te schrijven, muziek te luisteren, met mijn moeder te bellen, te Appen, te twitteren, Facebooken, echt wat dat betreft ben ik een multi-talent, ik doe het allemaal tegelijk. Op dat moment zag ik op al zappend, want dat was ik ook aan het doen, aan het zappen, Arie Boomsma op tv voorbijkomen.

Toen wist ik het. Ik ga brieven schrijven. Allemaal verschillende brieven aan willekeurige mensen, bekende Nederlanders, onbekende Nederlanders, Twitteraars, mensen die ik zie staan bij de bushalte, die naast me staan bij het stoplicht, die ik zie lopen in de supermarkt, tegenkom bij de voetbal, in de kroeg, een vader van school, een acteur, zanger, presentator het maakt me in feite helemaal niet uit.

Waar die brieven dan over gaan. Ja dat ga ik nu natuurlijk niet vertellen. Dat lezen jullie vanzelf wel. Morgen komt de eerste. Ik kan niet garanderen dat ze allemaal leuk, grappig of interessant zijn, dat is aan jullie om het te beoordelen. Wel hebben ze allemaal een onderwerp dat in iedere brief weer terug zal komen.

Ik wens jullie voor vandaag een fijne dag en wees gewaarschuwd, voor je het weet, staat jouw naam in de aanhef.

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s