Humberto Tan

Lieve Humberto,

Van harte gefeliciteerd met je prijs Omroepman van het jaar. Laten we eerlijk zijn, jij bent ook de enige die in aanmerking kwam.Ik denk dat de vergadering of stemming niet langer dan ongeveer een halve minuut heeft geduurd. Je kunt heel bescheiden reageren maar laten we eerlijk zijn je bent gewoon de beste.

Dat het programma, the RTL Late Night Show, gepresenteerd werd door Peter vond ik jammer. Peter weet natuurlijk heel goed dat hij jou never nooit gaat evenaren en dat bleek ook uit zijn presentatie. Eigenlijk had ik Luuk wel op zijn plaats willen zien. Changing places.
Prima dat Linda, Paul, John en Matthijs er waren. Die weten waar ze het over hebben. Ook allemaal vakmensen die keihard werken om te bereiken wat ze tot nu toe bereikt hebben.

En heel eerlijk, jij hebt het toch wel binnen no time bereikt allemaal.
Wat je ook siert is dat je eerlijk toegaf dat je je af en toe laat beïnvloeden door twitter en dat kan ik beamen. De paar tweets die ik je heb gestuurd heb je altijd beantwoord, niks hoog ik je bol, ik vraag wat, jij antwoordt. Dat we het niet altijd eens zijn geeft dan niet.

De ronde met wie wil je een beschuitje eten vond ik origineel. Met Linda omdat ze gewoon een gezellig mens is die ook van lekker eten houdt, Paul omdat hij sowieso gezellig is, recht voor zijn raap en eveneens van eten houdt, John omdat hij een intrigerende introverte man is en Matthijs omdat hij Matthijs is maar op Matthijs kom ik nog een keer terug.

En met jou dan? Ja met jou zou ik zeker een beschuitje willen eten, maar dan ook met je hele gezin, een mooi stel bij elkaar. Of ik bij je zou willen slapen net als Chantal, ik denk het niet. Wel een dag meelopen, eten, voorbereiden, nog gezellig nakletsen, maar slapen, ik weet het niet.

Men zegt altijd dat vrouwen altijd wel een keer met een getinte man willen daten, slapen en verder zal ik hier niet gaan. Maar ik weet het niet. Ik geloof niet dat ik die behoefte heb. Je bent prima zoals je bent, charmant, goed gekleed, verzorgd, welbespraakt en nee ik ben het niet altijd met je eens en ik vind ook dat je best wel eens een keer met het botte mes op tafel mag. Dat maakt je niet minder goed. Daarnaast zijn er altijd wel mensen die wat te zeuren hebben. Men vindt je leuk of niet.

Dus laten we het er op houden dat we een keer een borrel doen, na de show, enige nadeel is dat ik niet drink maar er zal vast wel ergens een kop thee voor me zijn. Dan kletsen we een uurtje, vervolgens ga jij naar huis en ik ook. dat beschuitje slaan we over en dat logeren ook. Buiten dat heb je een leuke vrouw dus waarom zou je in vredesnaam willen dat ik zou komen slapen.

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s