Hello George

Hello George,

Een beschuitje met George? Domme vraag, ja logisch lijkt me. Denk dat er geen vrouw is die nee zou zeggen. Wel moet ik eerlijk zijn en zeggen dat ik hem tot een jaar of drie geleden helemaal niet knap vond. Pas sinds die reclame van Nespresso met die schoenen ruil dacht ik, mwah, best een lekker ding.

Maar om nou te zeggen dat ik in de bioscoop wild werd en een vuilniszak op mijn stoel moest leggen terwijl in mijn spijkerbroek een tentlady rondzwierf, wanneer ik hem zag bij Oceans Eleven, nou nee. Ik ben dan meer het Brad Pitt type, beetje foute man. Ik val meer op wat foute mannen en George valt zeker niet onder de categorie foute man.

Hoewel, fantaseren over foute mannen is leuk, dat is dus de reden dat ik nooit fantaseer over George.

Wanneer men mij gisteren had uitgenodigd om naar het Gala te komen om met George op de foto te gaan of als bezoeker van RTL Late Night had ik beleefd geweigerd. Dat gun ik aan vrouwen die wel een fan zijn, zoals de dame die niet kan eten en drinken en samen met hem koffie ging ruiken. Dat gun je die dame toch. Die heeft een moeilijk leven en dan was dit een kleine moeite groot plezier moment voor haar.

Dus dames van Nederland, leg de inlegkruisjes maar klaar, pak een spons, emmer en een paar handdoeken en droom lekker van George of ga gezellig met elkaar in de kroeg met een glas witte wijn zitten soppen.

Daarnaast kent hij het fenomeen beschuitje eten waarschijnlijk niet eens.
George, aardige man, goede kop maar niet mijn type, jammer voor jou George, daarnaast ben ik ook nog eens geen fan van Nespresso, doe mij maar een Starbucks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s