Interview met de PVV Top:

dion-graus-geert-wilders

Velen wilden het ook maar slechts weinigen is het gegeven. Wij van Ikwasinharen hebben na urenlange onderhandelingen een diepte-interview weten te realiseren met Geert Wilders, Martin Bosma en de grote denker van de PVV: Dion Graus. En wie kan zo’n interview nu beter doen dan jullie favoriete schrijver Supermatthijs? Groot fan van de PVV en soms ook wel wat kritisch. Op een zonnige januaridag stapten de heren opgewekt binnen in het luxe redactielokaal van Ikwasinharen. Met een overheerlijk kopje koffie beginnen we het gesprek:
Supermatthijs: Dat plan Samsom heren. Dat is toch vele malen beter dan jullie geroeptoeter over grenzen dicht?
Geert W: Ja, dat komt ons niet heel best uit. Gaat die kleine kale kwal opeens weer de redelijke rooie hond uithangen. Dat kunnen we niet gebruiken nu met onze positie in de peilingen. Maar ik heb al heel hard geroepen dat het een flutplan is dus Henk en Ingrid zijn nu tegen.
Dion G: En al die arme beestjes die nu waarschijnlijk niet genoeg te eten krijgen. Daar hoor je niemand over. Pas nog hoorde ik over een konijntje dat moest vluchten voor zo’n testosteronbom en daarbij zijn pootje kneusde. Ik ben er nog steeds niet overheen.
Martin B: Schandalig dat er nu een vertegenwoordigster van de Marokkaanse koning op mijn stoel zit. Dit land is kapotstuk en dat is de schuld van de Pvda en het ANC. En die Turken zijn natuurlijk ook voor geen cent te vertrouwen.
Supermatthijs: Maar je moet toch iets? Dat grenzen dicht gaat niet gebeuren en dat weten jullie ook best.
Geert W: Als ik al mijn beveiligers bij de grens zet komt hier geen tsunami van opgefokte islamieten meer binnen hoor. Laat ze het lekker zelf uitzoeken in die zandbak daar. Opvang in eigen regio is het beste!
Martin B: Nou, dat weet ik nog zo net niet. Zuid-Afrika terug voor de blanke boer na jarenlange onderdrukking en daar werkkampen voor vluchtelingen maken lijkt me wel wat. Katoenplantages zeg maar.
Dion G: Als we maar iets doen voor alle beestjes. Die zijn altijd en overal het onderschoven kind van de rekening. Ik hoorde pas nog van een zwaan die door asielzoekers is opgegeten. Barbaren zijn het!
Supermatthijs: Ik hoor jullie helemaal niet meer over Marokkanen trouwens heren? Hoe zit dat?
Geert W: Daar is geen stem mee te behalen man. We zijn toch niet achterlijk? De grote klapper is te maken met vluchtelingen. Oh Pardon, ik bedoel gelukszoekers die hier onze roomblanke dochters een veeg willen geven.
Dion G: Als ze maar van onze dieren afblijven. Ik heb al eerder over moslims gehoord die de verschrikkelijkste dingen met geiten en schapen doen. En Marokkanen doen soms dingen met ezels waar de honden geen brood van lusten.
Martin B: Ik zeg het nu gewoon maar eens recht voor zijn raap. Vooral de negers moet je in de gaten houden. Het is net als met bananen zei mijn moeder altijd. Hoe zwarter, hoe rotter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s