Arie Boomsma

Lieve Arie,

Gister zag ik je bij Carlo, gay’s onder elkaar. Oh, nee je bent geen gay, althans volgens jezelf niet en zoiets kun je heel lang, zeg maar gewoon je hele leven lang volhouden.

Vol trots vertelde je dat je binnenkort vader wordt van een dochter. Ik denk dat ze blij mag zijn met zo’n vader, in mijn ogen ben je een vrouwelijke vader. Een bezorgde liefhebbende vader die voor zijn dochter door het vuur zal gaan. Mochten er ooit nog meer kinderen komen dan worden dat ongetwijfeld ook dochters. Je bent in mijn ogen een echter dochtervader zoals ik een echte jongensmoeder ben.

Je zag er uiteraard weer goed verzorgd uit, hoewel ik nog steeds mijn twijfels heb over je baard. Dat ik nog steeds twijfels heb over je geaardheid daar heb ik het verder niet over. Dat is ook niet echt heel boeiend.

Wel denk ik dat een deel van vrouwelijk Nederland weer soppend op haar stoel naar je heeft zitten kijken Wanneer je aan mij vraagt zou je het met hem kunnen doen zeg ik gewoon heel eerlijk nee. Je bent lang stoer, best wel aantrekkelijk maar wanneer ik je op tinder voorbij zou zie komen zou het toch een no go worden. Ik hou niet echt van vrouwelijke mannen. Doe mij maar een stoere kerel. Dat je er goed uit ziet is heus wel een punt in je voordeel maar wanneer ik ’s morgens wakker word en naast me kijk wil ik blij en gelukkig maar ook zeer voldaan wakker worden en  ik denk niet dat dit met jou gaat gebeuren.

Dus gelukkig voor jou heb je een vriendin, ben je overgelukkig, zal deze vraag en jouw eventueel antwoord daarop niet eens belangrijk zijn.

Maar ik dacht ik meld het toch even. Zou je het met Arie kunnen doen, Nee sorry, Arie, ik pas. Of jij het met mij zou doen of willen doen doet niet eens terzake.

Ik dacht wel ik laat het je toch even weten, scheelt er toch weer een op de lijst van vrouwen die gisteren soppend zaten te fantaseren over je lange uhhhh vingers of zo.

Fijne dag en heel veel plezier met je dochter.

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s