Lief kind

Lief kind van me

Sinds 2 januari van dit jaar loop ik op een touw. Aan de ene kant lonkt de afgrond Het ik wil niet meer en ik kan niet meer. Je vader heeft je bij me weg gehaald en weigert je terug te brengen Hij houdt vol dat jij niet meer bij me wil wonen terwijl we drie jaar lang onafscheidelijk waren Hij gaf nooit thuis, had nooit tijd voor je, leefde voor zijn nieuwe liefde en heeft jou compleet aan je lot overgelaten.

Sinds 2 januari van dit jaar ben ik volgens hem de slechtste moeder die er bestaat. Ik kan niet voor je zorgen en er is meer mis aan me dan men maar kan bedenken. En jij, jij bent een puber en zit met een loyaliteitsconflict. Je wilt wel terug maar je durft niet. Je bent immers blij met de aandacht die je nu krijgt van je vader en bent als de dood dat wanneer je terug gaat naar waar je thuis hoort deze aandacht wel weer eens kan verdwijnen en dan moet je er maar op gokken dat deze ooit weer terug komt.

Hoe lang ik het nog ga vol houden ik weet het niet. Ik sta op stand overleven en veel meer dan slapen en huilen lukt me niet.
Aan de andere kant lonkt het IK GA OVERWINNEN JE KOMT TERUG. Ik heb 25 jaar mijn leven geleefd terwijl ik stukje bij beetje kapot ben gemaakt zonder dat ik het zelf in de gaten had. De een noemt het manipulatie, de ander narcisme, de volgende noemt degene met wie je leeft een psychopaat. Het maakt niet meer uit. Ik ben van hem af. Althans dat dacht ik want ondanks het feit dat hij een nieuwe partner heeft gaat het proberen stuk te maken, af te breken, vernietigen gewoon door. Hij zal doorgaan totdat ik breek en als het zover is gaat hij een nieuw slachtoffer zoeken want zo werkt dat.

En ik ben zo bang dat jij dit bent dit mijn kind is, mijn alles, mijn hoop in bange dagen degene die mij tot nu toe overeind heeft weten te houden. En dat is de reden van mijn gevecht want wat er ook gebeurt ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat dit niet gaat gebeuren. Dat hij mijn leven compleet heeft vernietigd en stuk gemaakt is al erg genoeg maar NO WAY dat hij jouw leven gaat vernietigen.

Ik hou van je tot de maan en terug en probeer me staande te houden. Of het lukt ik weet het niet, ik kan het niet beloven maar ik zal er alles aan doen om er altijd voor jou te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s