Briefje aan Omejan

Lieve Omejan,

Vanmorgen verscheen je eigenlijk vanuit het niets op Twitter in mijn DM, met het verzoek al je berichten te verwijderen van ikwasinharen.nl om gelazer, zoals dat zo mooi heet in jouw vocabulaire te voorkomen. Waar dit verzoek ineens vandaan komt, is mij in het geheel niet duidelijk, maar ik heb er even naar gekeken. Jouw stukken vormen een waardevolle aanvulling op onze site. En hoewel jouw stukken voor mij te hoog gegrepen zijn, trekken jouw stukken dagelijks nog honderden bezoekers. We kunnen dus wel stellen dat jouw bijdrages op ikwasinharen.nl nog steeds van belang zijn in het publieke debat. Een reden voor mij om jouw stukken niet te verwijderen.

Daarnaast heb je zelf, vrijwillig, je content aan de database van onze site toegevoegd. Niemand heeft je daartoe gedwongen. Aangezien de database van ikwasinharen.nl is, is ook de desbetreffende content in die database van ikwasinharen.nl. En het zou een beetje dom zijn om waardevolle content van een site, zomaar te verwijderen. Ik begreep tevens uit één van je tweets, dat ik binnenkort gebeld word door je advocaat. Misschien is het handiger om je advocaat een briefje te laten schrijven, ik ben communicatief niet zo sterk. Dat geeft mij de mogelijkheid om de brief eerst goed te lezen, alvorens ik een antwoord geef.

Maar nu komt het grootste probleem: ik ben geen beheerder meer van de site. Zoals jullie destijds zelf al aangaven, ben ik een slecht schrijver en waardeloze webmaster. Ik heb deze taken dus over gedragen aan Supermatthijs. En even tussen ons: Supermatthijs is aardig hoor, maar het is wel een ontzettend vreemde snuiter. Ik denk dan ook niet dat hij zomaar op je verzoek zal ingaan, zonder grondige onderbouwing van de reden, waarom jij al je stukken van ikwasinharen.nl verwijderd wilt hebben.

Ik hoop dat wij gewoon op oude voet met elkaar verder kunnen zonder dat we elkaar met dreigende taal moeten bejegenen.

Liefs,

IWIH

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    OMFG waar haal jij toch al die verstandelijk beperkten vandaan? Yamadrama, Watapatja en nu dit psychisch labiele jankwijf weer. Ik zou wat beter gaan screenen als ik jou was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s