De wijkagent (01)

Goedemiddag machteloze burgers,

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Pieter W, de wijkagent in uw buurt. Omdat er nog weleens het idee bestaat, dat wijkagenten hele dagen niets anders doen dan Twitteren, heeft ikwasinharen.nl mij gevraagd om hier te komen bloggen. En omdat ik als wijkagent natuurlijk altijd wel iets meemaak, wil ik dat vanaf nu met jullie gaan delen.

Zo heb ik vanmiddag een 11-jarige en een 12-jarige jongen door de knieschijven geschoten omdat ze aan het vechten waren op een speelplein. Openbare geweldpleging is namelijk niet toegestaan en zeker niet in mijn wijk! Verder heb ik op Twitter een aantal foto’s van fietsen geplaatst. Het kan natuurlijk best zo zijn dat één van die fietsen gestolen is en dat een volger van mij die fiets dan wel weer terug wil hebben.

Aan het einde van mijn dienst heb ik een half uur bij een zebrapad gestaan om te controleren of auto’s wel stoppen voor voetgangers. Ik moet tenslotte wel aan mijn bonnenquota denken dit jaar. Na mijn dienst heb ik met Hannelore nog een bakje koffie gedronken en een gevulde koek gegeten. Het was enerverende dag vandaag.

2 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Lol, alsof jij zo hard werkt heel de dag. Een beetje kleuren en lijntjes tekenen op de computer.

  2. Theo van Ewald · · Beantwoorden

    Je vergeet nog die anti-AZC’ers te noemen die je even goed de ‘waarheid’ over hun vuile Nazitische tweets verteld hebt. Als dank hebben zij netjes deze tweets verwijderd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s