De ontevreden burger

boze burgers

We hebben sinds enige tijd een nieuw soort mensen in ons land en dat zijn de ontevreden burgers. Ze willen vooral geen asielzoekers en moslims en zijn volgens eigen zeggen de meerderheid want de peilingen. Ontevreden en verongelijkt gaan ze door het leven want niemand wil hun verhaal horen. En dat zijn ze gewoon goed zat zo onderhand. Dat de publieke omroep hen constant als xenofobe gekken wegzet en de gutmensch het daarmee eens is bijvoorbeeld. Terwijl ze alleen maar mensen op basis van hun afkomst anders willen behandelen in één van de rijkste landen ter wereld. En genoeg is genoeg dus als ze het de volgende regeerperiode niet voor het zeggen krijgen komt er een revolte. Dat we dat maar even weten. De ontevreden burger is er helemaal klaar mee en wil gewoon: Grenzen dicht, moslims het land uit en meer lekkere wijven in het openbaar. Veel meer agenten en verplegers overal en minder belastingen. Afschaffen van de maximumsnelheid en de hondenbelasting en het verbieden van ontelbaar veel dingen maar dat komt wel als ze aan de macht zijn. En het is zo onderhand ook eens tijd om af te rekenen met al die Pvda- figuren die het zover hebben laten komen. Werkkampen in Drenthe zijn niet meer dan redelijk voor die landverraders nadat we bij hen op een nacht eerst overal de ruiten eruit gooien. Onder leiding van een inspirerende leider met matrozenpet is het tijd om Poetin voluit te steunen en hem te helpen bij het annexeren van de Oekraïne want dat is pas democratie. Op zijn minst is het heel wat om overheen te stappen. En ga nou niet zeggen dat het niet zo is lul. Want dan gaan we Pegida-achtige demonstraties organiseren of op andere wijze onze zin doordrukken. De laarzen staan weer klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s