Valentijnsdag bij IWIH

Biere_Duvel

Jawel, er staat weer eens een kruis in IWIH’s agenda. En kruizen waarschuwen je in het algemeen ergens voor: gevaar, opletten, stap op zij! Maar waarvoor ook al weer? Moet IWIH vandaag bij het allerlaatste #partijcongres van de PvdA zijn? Moet er iets geklust worden? Moet er iets worden verwijderd? Schadelijk voor de gezondheid of niet? Nee, het is een rood kruis en dat heeft betrekking op het vrouwmens. Dit kan twee dingen betekenen: IWIH heeft 3 avonden vrijstelling van de relationele verplichting, of er MOET om de één of andere reden een cadeau worden aangeschaft. Even terugbladeren leert dat IWIH twee weken geleden ook al vrij was en biologisch gezien valt mogelijkheid 1 dus af. Hoewel IWIH geen idee heeft waarvoor, zal hij toch met een cadeau op de proppen moeten komen binnenkort. Een bosje bloemen is wel erg afgezaagd, en bovendien als je niet meer weet waarvoor, moet het cadeautje verpletterend zijn, zodat ze niet vraagt: “en waarvoor is dat dan?” En geloof het of niet, IWIH heeft vandaag zo’n cadeautje gevonden. IWIH heeft twee kaartjes gekocht voor een voorstelling, niet lullig in de buurt, maar lekker ver weg in het romantische België. En om het nog specialer te maken voor de vrouw, mag zij bij hoge uitzondering zelf (terug)rijden in de auto. Eerst gaan we samen kijken hoe het gebrouwen wordt en daarna gaan we heerlijk samen proeven…

een reactie

  1. Ghehehe! Dat laatste stukje vwb terugrijden… Meesterlijk…. 😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s