De wijkagent (03)

wijkagentGoedendag beste burgers,

Ik was vanmorgen de sleutel van mijn locker vergeten, waardoor ik weer terug naar huis moest om de sleutel te halen.

Aan het begin van de dienst heb ik meteen al een bekeuring uitgeschreven. Er stond een ambulance zonder zwaailichten op de stoep geparkeerd. Ambulance of niet, je mag niet op de stoep parkeren. Ik was meteen getuige van geweld door hulpverleners.

Verder zag ik vandaag een automobilist met zijn mobiele telefoon in zijn hand. Een mooi moment om te kijken hoe het met mijn schietvaardigheid was. Ik heb de mobiele telefoon uit zijn hand geschoten. Nadat hij zijn auto middels een boom tot stilstand had gebracht, heb ik hem bekeurd.

Ik heb ’s middags handtekeningen uitgedeeld aan kinderen in de wijk. Mocht ik ooit beroemd worden, dan hebben zij vast een handtekening van mij.

Hannelore had vandaag haar zwarte laarzen aan. Vanavond ga ik chinees halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s