Goed gemutst

nederlandse-politie-arresteert-betoger-omwille-van-roze-varkensmuts-video

Omdat sommige mensen nogal slordig denken als ze dat zo uitkomt maar even een stukje duiding op Iwih over het incident met de roze varkensmuts. Heel anti-islam Nederland op de achterste poten want als je een varkensmuts op wil zetten moet je dat toch zeker zelf weten? En daarbij gaan ze voorbij aan het moment waarop dit gebeurde. Tijdens een carnavalsoptocht zal vrijwel niemand daar aanstoot aan nemen maar tijdens een Pegida demonstratie wel. Gek hé? Zeker als de politie eerst aan één van de demonstranten vraagt dat ding af te doen en jij dan als één van de leiders van de demonstratie dat ding opzet. Provoceren kan je leren. En zo kom je weer eens op het punt dat je dit waarschijnlijk inderdaad gewoon mag doen maar moet je het willen doen? Ik denk dat er ook nergens in de wet staat dat je bijvoorbeeld niet in een koloniaal wit pak gekleed naar de herdenking van de slavernij mag gaan met een zweepje in je hand . Maar moet je dat dan doen? En heel gek opkijken van eventuele negatieve reactie’s natuurlijk. Ga je gewoon een beetje brallen over vrijheid van meningsuiting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s