10 jaar roeptoeteren

 

2703-FEESTTAART-TREINTJES

Nou, gefeliciteerd hoor Geert. Je hebt het maar mooi voor elkaar. 10 jaar lang een beetje trollen in de 2e kamer en wat heb je nu bereikt?

Je zou kunnen zeggen niks maar dat is te makkelijk. Zo is het naar mijn bescheiden mening nu ook weer niet. Nee, je hebt de verhoudingen aardig weten te verzieken met je stigmatiseren en partijen tegen elkaar opzetten. Natuurlijk heb je soms een punt maar de manier waarop zal ik nooit accepteren. Veel 2e en 3e generatie immigranten voelen zich hier steeds minder thuis. Heeft je “daar moet een piemel in” aanhang met matrozen/varkens-pet toch maar mooi voor elkaar.

Steeds weer hele groepen over één kam scheren, de zaken bewust overdrijven en maar onhaalbare dingen blijven roepen. Ik krijg vaak te horen dat de PVV niet het probleem is maar een gevolg van. En dat klopt ook wel eigenlijk. Een gevolg van de debilisering van ons land en een forse ruk naar rechts. De domme ontevreden burger heeft eindelijk zijn spreekbuis gevonden. Een vuilbekkende geradicaliseerde hofnar met een Mozart kapsel. Je moet er toch niet aan denken dat die spreekbuis er niet was?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s