Arme Trump

trump_flicker_face_yess

Donald Trump kennen we vooral als de opvallende deelnemer aan de verkiezing voor President van Amerika de Verenigde Staten. Een krankjorum kapsel (zie je wel vaker bij populisten) en altijd doordachte omstreden uitspraken. Trump mag graag doen alsof hij een selfmade man is. Kind van een Schotse moeder en zijn vader is afkomstig van Duitse immigranten. De verpersoonlijking van de American Dream. Arm geboren en op eigen kracht enorm rijk geworden. Nou… niks is minder waar. Trump is gewoon een rijkeluiszoontje die het bedrijf, dat zijn vader begon, heeft voortgezet. En dat dan ook nog eens met de nodige rechtszaken, faillissementen en duistere handeltjes met allerlei maffia families. Het is maar even dat u het weet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s