De grote valse vlag niet op zee show!

world religions
Laat ik vandaag maar eens heel droog beginnen door een Wikipedia pagina te citeren:
“Operaties onder valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten”

Daar moest ik aan denken toen ik de zogenaamde bedreigingen aan het adres van de Essalaam moskee in Rotterdam zag.

Laten we eens even gaan analyseren wat er allemaal raar is aan deze brief.

1) Aan alle islamistische “gebedshuizen”.
Kijk, daar ga je al. Wie noemt het nou een gebedshuis? Zo noemt bijna niemand het. Een kerk is een kerk, een synagoge een synagoge, en een moskee een moskee, of een haathut. Maar een gebedshuis? Alleen gelovigen gebruiken dat woord. Dat maakt de lijst van verdachten al kleiner. Zouden het Joden zijn? Daar hoor je niets van. Of christenen? Die verwelkomen moslims om een of andere vreemde reden. Of zou het toch mijn favoriete zondebokken zijn, de zoroastrianisten?! We kijken verder.

2) De fascistische adelaar.
En nog een swastika op de koop toe. Het lijkt leuk, die speelse toevoeging, alsof het hier gaat om extreem rechts wat zijn gram wil halen. Maar een beetje graven in het verleden zal al snel laten zien dat juist de moslims zelf meer hebben met nazi’s dan mensen die tegenwoordig rechst zijn. Immers, ze hebben dezelfde ideeën: een wens voor een uniformistische staat die alles controleert en een haat jegens Joden. Het was bijvoorbeeld niet, om maar eens iemand te noemen, Moshe Dayan,  of Chaim Weizmann die met Hitler om tafel zat. Nee, het was Amin al-Hoesseini, een belangrijke moslim die zich verzette tegen alle pro-Joodse operaties in het mandaatgebied Palestina.

Der Grossmufti von Palästina vom Führer empfangen. Der Führer empfing in Gegenwart des Reichsministers des Auswärtigen von Ribbentrop den Grossmufti von Palästina, Sayid Amin al Husseini, zu einer herzlichen und für die Zukunft der arabischen Länder bedeutungsvollen Unterredung. 9.12.41 Presse Hoffmann

Der Grossmufti von Palästina vom Führer empfangen.
Der Führer empfing in Gegenwart des Reichsministers des Auswärtigen von Ribbentrop den Grossmufti von Palästina, Sayid Amin al Husseini, zu einer herzlichen und für die Zukunft der arabischen Länder bedeutungsvollen Unterredung.
9.12.41 Presse Hoffmann

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) “Islam is valse en duivelse religie”
Een lidwoord vergeten. Wie doet dat nou? Alleen mensen die niet zo heel goed op de hoogte zijn van correct Nederlands. “Het zouden laagopgeleide mensen kunnen zijn” hoor ik de linkse onderbuik al rommelen. Zelfs die gebruiken lidwoorden. Misschien niet de juiste, maar ze zijn er wel. Dan wijst het pijltje toch weer richting buitenlanders. Duitsers? Lidwoorden kennen zij ook. Sterker nog, veel meer dan wij hebben. Fransen? Of toch iets…exotischer? Psst, meisje…

4) Duivelse religie
Dit is een beetje een herhalingsoefening van punt 2. Een persoon met hersenen die niet in dienst staan van de linkse machine kan zien wat islam echt is: een fascistische ideologie met meer overeenkomsten met het nazisme dan met de tegenstanders van islam. Deze zogenaamde religie is eerder een politieke beweging met plannen om elk aspect van het leven te bepalen en in te perken. Het heet alleen maar een religie zodat er van discriminatie op grond van geloof gesproken kan worden. Of zodat ze geen belasting hoeven te betalen. Maar een religie is het niet. Behalve als het goed uitkomt.

Conclusie is dus: De dader maakt deel uit van een “religie” wiens leden Joden haten en het Nederlands niet machtig zijn. Zou het echt rechts Nederland onder leiding van Wilders zijn? Of toch…een valse vlag?

een reactie

  1. Ik lees er, om eerlijk te zijn, ook niet echt een bedreiging in.
    Is dat bedreigend, “Hoog bezoek” ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s