Wij krijgen taart. Bas Taart!

bas taartIWIH is nog steeds met Bas (de heer Taart voor jullie) bezig, om hem te laten schrijven voor ikwasinharen.nl. Aangezien zowel de heer Taart als IWIH allebei hun steentje bijdragen door onderdeel uit te maken van productiemaatschappij, valt het niet mee in onze agenda’s om een overeenkomstige lege plek te vinden. Vandaar dat we onze conversatie, voor nu even, hebben voortgezet via whatsapp. Het is de bedoeling dat de heer Taart, tweewekelijks een column gaat verzorgen op ikwasinharen.nl. Waar de andere schrijvers zorgen voor de broodnodige informatie op ikwasinharen.nl, gaat de heer Taart zorgen voor het gebakje bij de koffie. Schrijft IWIH gortdroge stukken waar niet doorheen te komen valt, Bas zal boterzachte proza brengen, waar je hersenen van zullen smullen. Wat inhoud betreft laat IWIH Bas helemaal vrij en dus wordt het iedere twee weken weer een verrassing, wat de heer Taart ons voor gaat schotelen. De columns zullen tussen de 250 en 300 woorden lang zijn. IWIH hoopt dat jullie zullen smullen van de bijdrages van Taart. Het eerste stuk waar Taart mee bezig is, ziet er in ieder geval veel belovend uit. Binnenkort spreken Taart en IWIH af in een museum. Ten eerste omdat Taart nog steeds gestopt is met drinken en IWIH ook wel eens met de auto terug naar huis wil. Ten tweede omdat ze allebei zeer geïnteresseerd zijn in moderne kunst. En ten derde, omdat IWIH dan een verslag te schrijven heeft. Kunst is, meer niet.

2 reacties

  1. Eindelijk iemand die kan schrijven hier

    1. Dat Bas kan schrijven weten wij ook. Waarom denk je dat hij bij ons wat wil komen plempen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s