Afvalrace

 

Er gaat geen gram af en er komt geen spier bij, wat ik ook doe. Het enige wat ik omlaag breng is het saldo van mijn bankrekening. Zeker als ik er na drie maanden achter kom, dat ik slechts twee keer naar de sportschool ben geweest. Dat is dan mooi wel 75 euro per keer. Tja, je moet wel wat over hebben voor een paar strakke billen en bovenbenen, een gladde buik, en een stel bovenarmen die niet lubberen wanneer je iemand uitzwaait.

Dus, kom op dames, niet zeuren, verhef jezelf. Ga hardlopen, spinnen, roeien, fietsen, zwemmen. Ga naar Pilatus, yoga, fitness, zumba, of een andere zweefsport. Maak je zelf zomer klaar!

Nou, daar doe ik mooi niet aan mee. Ik ben echt niet van plan om me het leplazarus te gaan zweten en dat alleen om er drie kilo af te krijgen. Het zal me een rotzorg zijn.
Ze nemen me maar zoals ik ben, en anders kijken ze maar een andere kant uit. Dat doe ik immers ook wanneer ik iemand in maatje 54 voorbij zie schuiven. Of als er een vent met een bierbuik tot op zijn knieën met in zijn handen een dienblad met friet, chips, kroketten, frikadellen, berenhappen, loempia’s, halve kippen, magnums, cola of het complete assortiment van de snackbar door het zwemparadijs schuifelt.

Op zo’n moment weet ik echter wel, dat het voor deze mensen daar inderdaad een paradijs is.
Alleen niet om te zwemmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s