Jetta

Klijnsma

Jetta,

Niet beste Jetta of geachte mevrouw Klijnsma want als er ondertussen een iemand in de kamer is voor wie ik totaal geen respect meer heb ben jij het wel. Tot op heden dacht ik altijd dat mijn ex-schoonmoeder in ruste zo ongeveer het meest domme mens was dat ik ooit heb ontmoet maar ik moet toegeven jij hebt haar overtroffen.

Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat zo iemand zich nog steeds staande weet te houden in de kamer. Hoewel staande, nadat je deze week van je rollator bent gevallen (of geduwd) is daar ook geen sprake meer van.

Er is werkelijk in de hele kamer niemand te vinden die er zulke achterlijke ideeen op na houdt als jij.

Jij bent dan ook een van de redenen, zo niet de ultieme reden, dat ik hoop dat het kabinet nog volgende week net zo hard op zijn muil gaat, dan zijn we eindelijk van je af. Simpelweg omdat ik ervan uit durf te gaan dat iedereen die nu in de kamer zit of degene die na Mark minister president mag worden genoeg pennetjes heeft om iemand die zo weinig gennetjes heeft als jij nooit maar dan ook nooit meer een plaats zal geven in de kamer en je per omgaande laat opsluiten in het Pieter Baan Centrum het liefst in een dwangbuis want dat is werkelijk de enige plaats waar je thuis hoort. Als ze je daar tenminste willen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s