Vluchtelingen vechten in Venlo

foto jan lankveld/

Vanmorgen brak zo’n beetje de pleuris uit op het station van Venlo tussen wachtenden op het perron en een groep vluchtelingen. De vluchtelingen waren op het station van Venlo gestrand vanuit Duitsland en wilden vermoedelijk verder reizen richting Hoek van Holland.

Een vluchteling met hoge nood (we weten niet hoelang hij zijn plasje al moest ophouden) besloot even een sanitaire pauze in te lassen en urineerde tegen de deur van de wachtruimte. Een wachtende van de trein vond dit ongepast en sprak de vluchteling hier op aan. De vluchteling verstond de man waarschijnlijk helemaal niet en schreeuwde iets onverstaanbaars terug, aldus S. die in de stationsrestauratie werkt.

De man stapte op de vluchteling af om duidelijk te maken dat urineren tegen een deur niet wenselijk is in ons land. En toen ging het allemaal heel snel, volgens S. Toen de man in de buurt van de vluchteling kwam, liepen er vijf andere vluchtelingen op hem af. De man werd hard in het gezicht geslagen en vervolgens naar de grond gewerkt. Een van vluchtelingen haalde zijn vinger langs zijn keel om duidelijk te maken dat ze de man af zouden maken. Een vluchteling was op de man gaan zitten en sloeg hem continu met gebalde vuisten op zijn hoofd. De andere vijf vluchtelingen schopten de man in zijn zij. S. was inmiddels doodsbang geworden, had de deur van de stationsrestauratie op slot gedraaid en belde 112, hopende dat de vluchtelingen haar niet hadden opgemerkt.

Ondertussen spoedden andere wachtenden op het station Venlo op de man af en probeerden de vluchtelingen bij de man weg te duwen. Als snel ontaarde het hele tafereel in een gigantische vechtpartij. De vluchtelingen begonnen allerlei rare onverstaanbare kreten te schreeuwen. De groep mannen die het slachtoffer te hulp schoot, begonnen knor-geluiden te maken gevolgd door: AZC weg ermee!

Na ongeveer 10 minuten kwamen er politiebusjes en ambulances. Volgens S. werden er uiteindelijk 4 vluchtelingen en Nederlandse mannen gearresteerd. Het slachtoffer is met de ambulance weggevoerd naar het ziekenhuis. De rest van de groep vluchtelingen zijn door de politie van het station begeleid. Waar ze naar toe zijn gebracht is niet bekend.

Update: Bij RC weten ze ook van het voorval

13 reacties

 1. Onzinverhaal!

  1. Waarom een onzinverhaal??

   1. Omdat het niet gebeurd is. Ik kom daar uit de buurt, nergens op de nieuwssites te lezen. Niet in de kranten.

 2. Afmaken die zooi.was er graag bij geweest

 3. Ja dat krijgen we vaker te zien . En wacht maar op de rest wat we nog mee zullen maken Dat is toch niet meer normaal.Wij nederlanders zijn binnenkort niet meer veilig in onze eigen land. Waar gaat dat nog heen.

  1. Wat een ongelooflijke kut site. Dit verhaal is niet gebeurd. Absoluut geen betrouwbare bron, nergens is het verhaal terug te vinden behalve hier.

   Duimzuigerij, bangmakerij, dikke onzin. Niet alles geloven wat op internet staat

   1. Shut up Henk, ik stond erbij en keek ernaar!!
    Het is echt gebeurd jij venlose flapdrol

  2. Gaat u dan wel stemmen, kies PVV en blijf niet thuis op de bank hangen. PVV nu al 41 peilingzetels, kunnen dus het verschil maken. (Geen Rutte & Samson). Groter gevaar zijn GNL/ SP Let Op..!

 4. Ben vanmorgen een paar uur op het station in Venlo geweest, er is absoluut niks gebeurd daar. Heb geen Idee waar dit op is gebaseerd..

  1. Waar rook is is vuur, er zal dus wel wat aan de hand zijn geweest. Linkse kerk/ D66 brengen dit liever niet naar buiten. Zelfs Rutte ontkend dat er vaak problemen zijn in AZC.

 5. Het verhaal wordt weer verdraaid door een van de twee sites RC of deze

 6. Hier wil men niks van weten, (linkse kerk). Maar als u vreemde geluiden maakt bij voetbalwedstrijd is hotnews. Had er graag bij willen zijn in Venlo, vechtsport eens in echt uit kunnen proberen. Het is duidelijk PVV moet gaan regeren.

  1. Geert Wilders grootste vluchteling ooit, grote bek op tv, maar in het echt vlucht hij weg met de staart tussen de benen.
   Laffe man die Geert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s