De kale poes

661708ddda831de80afeab6d18372286-745946311-1444661305

Nog even en het is weer zover, Rokjesdag, de door Martin Bril in het leven geroepen traditie waar wij vrouwen zich opeens aan dienen te houden. Het is een paar dagen mooi weer en op Twitter wordt massaal gevraagd om rokjesdag. De heren willen blote benen gluren en diepe decolletés bekijken.

Nu hebben wij het geluk dat we aan het decolleté doorgaans weinig tot niks hoeven te doen, behalve een beetje insmeren met een klein glittertje en laten ondersteunen door wat kanten sexy lingerie maar daar blijft het dan wel bij.

Zakken we een zone dan komen we bij de buik, daar moet na de zomer een paar kilo af. De vetrolletjes moeten weg, dus dat wordt weer een abonnement op de sportschool, waar we vervolgens doorgaans geen gebruik van maken, omdat we net op tijd ontdekken dat dit jaar de wijde witte blouse in de mode is. Probleem vetrol opgelost.

Komen we vanzelf nog een etage lager. Daar willen de heren opeens allemaal een kale poes. En dan niet alleen zomers maar als we dan toch bezig zijn ook graag in de winter. 365 Dagen per jaar moeten we eraan geloven. Er moet geschoren worden en flink ook. Oksels, benen en de poes.

Mannen houden niet van haren, althans niet van haren die niet op ons hoofd groeien want die kunnen dan weer niet lang genoeg zijn.

We hebben nog een week of drie, dan is het begin april. Bij het Kruidvat vliegen de scheermesjes, tondeuses, ontharingscremes en afslankmiddelen over de toonbank.
Alles voor een beetje sjans op het strand of op de fiets en liefst ook nog wanneer we een beetje over de boulevard of in stad rond flaneren.

Maar zeg eens eerlijk heren van Nederland wat stellen jullie tegenover die kale poes van ons. Misschien iets minder bierbuik. Dat lijkt me op zich een aardige deal.

een reactie

  1. tsja… een kalepoes zit vaak vast aan een complexe vrouw opgebouwd uit modulaire complexen die onderling van mening verschillen, een bierbuik altijd vast aan een lekker complexloos biertje dat je altijd en overal kan nuttigen wanneer je zin hebt.

    Denk toch dat de kosten/baten analyse in het voordeel van de bierbuik uitvalt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s