De wijkagent (05)

wijkagent

Goedenavond machtelozen,

Vanmorgen heeft John afscheid van ons genomen bij de politie. John lag niet zo lekker in de groep als wijkagent, waarschijnlijk omdat hij homosueel is. Althans dat dachten wij. Hij werd er ook mee gepest. Maar ja, een wijkagent kan nou eenmaal geen mietje zijn. En raad eens! John trakteerde op roze koeken. We hadden het dus toch goed gezien.

Verder heb ik vandaag heel veel geld voor mijn baas binnengehaald. Ik ben op een kruispunt gaan staan met verkeerslichten met daarbij een flitspaal. Ik wuifde naar alle auto’s dat ze gewoon door moesten rijden, ook al stond het licht op rood. Er zijn dus heel veel mensen geflitst, wat dus heel veel geld gaat opleveren. Ongeveer 230 euro per auto om precies te zijn.

Mijn korpschef was alleen niet zo blij en vindt nu dat ik voortaan weer in het winkelcentrum moet gaan surveilleren. Ik heb gevraagd of ik dan met Hannelore naar het winkelcentrum mag. Hannelore is namelijk heel vriendelijk, kan goed met mensen overweg en is bekend in de wijk. Dat is handig als mensen je naar de bekende weg vragen.

Hannelore was vandaag op de fiets naar het werk gekomen en had haar roze instappers aan.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    LOL! Jij krijgt nog eens een wijkagent op de koffie wegens het beledigen van agenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s