Maagdenvlies terug zonder operatie

melk

Hoewel IWIH het bijna altijd met z’n schrijvers eens is, heeft Overwin gisteren helaas een steekje laten vallen. Gisteren beweerde Overwin in haar stuk dat je als vrouw maar 1 keer ontmaagd kunt worden. Vervelend als je een leuk meisje gevonden hebt en ze blijkt al eens gebruikt te zijn. Maar gelukkig weten wij bij IWIH daar een prima oplossing voor. En het kost je ook nog eens bijna niets! Je hoeft geen dure operatie te betalen en lastige gesprekken met artsen te voeren of wat dan ook. Alles wat je nodig hebt is een simpel steelpannetje en een beetje volle of halfvolle melk.

Het meisje dat je weer maagd wilt laten zijn, ontdoe je van haar kleding, in ieder geval de broek en de onderbroek moeten even uit. Het meisje moet nu op haar handen tegen de muur gaan staan. Ondertussen breng jij de melk aan de kook. Als de melk kookt, pak je het steelpannetje en giet je voorzichtig wat melk in het babykanaal. Nu is het een kwestie van het meisje een paar minuten op haar handen laten staan en je zult zien dat er vanzelf weer een nieuw velletje opkomt, waardoor jij haar gewoon wederom kunt ontmaagden.

Mocht je overigens een getint meisje hebben gevonden, gebruik dan chocolade melk in plaats van gewone melk. Anders ziet het er een beetje uit alsof ze een donorvliesje gekregen heeft. IWIH wenst jullie nog heel veel geluk in de liefde toe!

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Man, jij laat een pan water nog aanbranden. Je date zit in de menopauze voordat jij uitgezocht hebt hoe je melk moet koken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s