De stekker eruit bij #IWIH

stekkerJa, je leest het goed. Alle hat0rs krijgen waarschijnlijk eindelijk hun zin. De stekker kan eruit getrokken bij ikwasinharen.nl. De deur van de redactie kan dichtgetimmerd worden. Het is waarschijnlijk einde oefening. IWIH krijgt namelijk binnenkort zo’n 4.824.700 pond oftewel  6.170.482 euro op zijn bankrekening gestort. Zodra het geld op de rekening staat, wordt het bedrag naar ratio van bijdrages onder de schrijvers verdeeld. Een nieuwe auto of een mooie vakantie zit er dus al snel in. IWIH zelf gaat in ieder geval eerst een nieuwe Focus RS bestellen van zijn geld. Het is misschien een beetje zuur voor de schrijftalenten die met veel bombarie zijn opgesodemie opgestapt, maar ja, that’s life!

Vanmorgen heeft IWIH namelijk een email ontvangen van zijn grote vriend Godwin Philip uit Engeland. Godwin werkt al een tijdje niet onverdienstelijk in de bankwereld. Helaas is IWIH’s familielid Stephen Haren bij een auto-ongeluk een beetje dood gegaan, maar zijn geld is gelukkig onbeschadigd gebleven. En dat geld wordt nu dus naar IWIH overgemaakt. Godwin vraagt slechts 50% van 9,649,400 pond voor deze transactie. Okee, goedkoop is het niet, maar IWIH wist tot vanmorgen niet eens dat zijn geliefde familielid Stephen zo goed geboerd had na zijn studie. Bij IWIH hoeven ze dus geen lange dodelijke saaie briefjes meer te schrijven, waarbij mensen met ADHD in HD de spanningsboog al halverwege verliezen, in de hoop ooit adverteerders aan te trekken. IWIH heeft zojuist zijn paspoort en bankrekeningnummer doorgegeven aan Godwin. Nu is het nog slechts een kwestie van tijd. Pech voor onze 2 vaste lezers, maar IWIH is geen liefdadigheidsinstelling. Binnenkort zal IWIH nog wel een bedankje plempen voor alle mensen die ikwasinharen.nl mogelijk of het leven zuur hebben gemaakt en dan tot nooit meer ziens!

Hieronder de email van Godwin Philip:

Dear Iwi Haren, I would start by saying thanks for your response. How is your family doing? I hope okay. My proposal is very important to me so please I want you to take the content of this mail very seriously. All I want is an honest business transaction between us. First of all, I will start by introducing myself. My name is Godwin Philip: I am a citizen of United Kingdom. I am currently working with NatWest Bank Uk. I have been working here for 21 years now, and I have a good working record with my bank.

I am also the personal accountant to Engineer Stephen Haren a foreign contractor who has an investment account with my bank with a huge sum of money in it. My late client was a chemical consultant contractor with Royal Dutch until his death in a fatal car accident while at France on sabbatical with his entire family. The accident unfortunately took the lives of the family members comprising of himself, his wife and two kids in the summer of 2007 may their soul rest in perfect peace. He banked with us here at NatWest Bank, UK and had a very huge sum of money in his account which has still yet not been claimed by anybody as there was no living will in place when he died. The amount of money involved here is about 9,649,400 (nine million, six hundred and forty nine thousand Pounds.) in account with indefinite interest. Since the death of my client; my bank and I have made several inquiries to his embassy to locate any of his extended family members or relatives but this has proven unsuccessful. I came to know about you in my search for a person who shares the same last name as my late client.

I employed the services of LinkedIn search solely for this purpose as I feel it would not have been the last wishes of my late client for his whole life work to be transferred to a government (Es cheat) he had always complained of their unfavorable public monetary policies, taxes and so on while he was alive. My bank has issued me several notices to provide the next of kin or the account risk been es cheat within the next 10 official working days. The last notice for claim came to my desk last week. I am contacting you to assist me in repatriating the funds left behind before they are declared un serviced by my bank. I am seeking your consent to present you as the next of kin of my late client since you share and bear the same last name. As such, the proceeds of the account can be paid to you as soon as you contact my bank and apply for the funds to be released to you as the next of kin. If we can be of one accord, I see no reason why we would not succeed. We both have to act swiftly on this matter in other to beat the deadline es cheat date. Please get back to me immediately for us to proceed.

I propose that upon successful completion of this deal, we will split the proceeds 50:50 ratio. I am after the success of this transaction with your full co-operation. All I require is your honesty and full co-operation to enable us see this cool deal go through. I guarantee you that this will be executed under a legitimate arrangement that will protect you and me from breaching UK laws. I want to also inform you that I am a very religious person and I cannot tell a lie because of my strong believes; I would expect the same from you.  I will attach  my international Passport ID in my next mail for authenticity so we have equal ground to trust each other. If you are interested in my proposal I will send you more information directing you on further procedure on how we can claim the money in the account successfully. If this proposal is al right by you then kindly get back to me. The content of this mail should be treated with utmost confidentiality and a quick response from you will be highly appreciated. However, if you are not interested in this proposal, please accept my apologies for sending you the message and kindly delete message, I promised that you will never hear from me. I anticipate your co-operation.

Thanks for your time and do have a great day.

Best regards,
Godwin Philip.

 

2 reacties

  1. Van dit geld kan men Bas Taart inhuren. Toch eens proberen?

  2. Leuk geschreven! Ik heb door de jaren heen meermaals zulke emails ontvangen vanuit alle hoeken van de wereld met hetzelfde verhaal. Mijn antwoord was telkens: May God bless the death people!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s