Daders Brussel geen moslim!

P1040368 copy

Het is tijd voor duidelijkheid na de aanslagen in Brussel vandaag en die geven wij hier op Iwih natuurlijk graag. Beetje flauw dit, ik mag niet voor de rest praten dus geef ik de duidelijkheid wel weer. Het zijn ook altijd dezelfden die dat moeten doen. Nee, het waren geen moslims die de aanslagen pleegden. Althans niet het soort moslims zoals wij die kennen. Die we tegenkomen op straat of op het werk want dat zijn namelijk de gematigde. En dat is dus iets anders dan zeggen dat het niets met de Islam te maken heeft. Dat kan alleen een volslagen idioot beweren. De daders zijn kwaadaardig geïndoctrineerde malloten die denken dat ze nu hun 72 hoeries krijgen. Maar iedereen weet dat dit soort opblaasmannetjes 72 opblaaspoppen krijgen van de grote leider hierboven. Veel plezier ermee mannen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s