Pasen Pasen Pasen echt Hema

image

Wel raar om onze medelanders niet te willen shockeren met het woord “Pasen” op de voorkant van de folder, om vervolgens wel in de folder zelf het woord Pasen veelvuldig te gebruiken. Snap jij het , of snap ik het….HEMA, wees dan tenminste consequent en gebruik het overal of helemaal niet.

Nu lopen mensen een vreselijk trauma op als ze de folder openen en alsnog geconfronteerd worden met de woorden “Pasen, Paaseitjes, Paastraktaties, Paastompouce, Paasvlaai, Paashaas, Paasstaaf, Paaseibreekkoek, Roomboterpaaskuikentjes, Paascoctailprikkertjes, Paastafelartikelen, Paasslinger, houten Paasfiguren, Paasstickers en glazen paaseieren”.


En wie moet deze geestelijke bijstand weer betalen? Daar denkt HEMA natuurlijk weer niet aan.

Ik zeg op paaszaterdag allemaal paaseieren zoeken bij de Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s